Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Vidi: megvan a következő három meccs időpontja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 07.
Nem éppen ideális és közönségbarát az, ahogyan az MLSZ kezeli ebben az idényben az NB I-es meccsek időpontjainak kijelölését, mert míg korábban 6-7, majd legalább 5 fordulóra előre lehetett tudni a meccsnapokat és kezdési időpontokat minden csapat esetében, idén ez már csak három mérkőzés, azaz teljesen tervezhetetlen időben a meccsrejárás a nézők szempontjából, igaz, egyre világosabb, hogy a televízió kénye-kedve fontosabb a honi szövetségnek, mint a találkozókra kilátogató szurkolók. Az MLSZ most közzétette a 7.-9. fordulók menetrendjét, így azt legalább lehet tudni, hogy a Vidi kétszer vasárnap, egyszer szombaton lép pályára.
Tovább...
 
Dévay Zsombor 5. lett az Egyetemi Triatlon Világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 06.
Augusztus végén Gdanskban rendezték meg a FISU World University Championship Triatlon-t, azaz a Triatlon Egyetemi Világbajnokságot. Dévay Zsombor, a Trion Triatlon Sportegyesület versenyzője az Óbudai Egyetem Alba Regia Kar hallgatójaként vett részt az eseményen és ötödik helyen zárt.
Tovább...
 
Női kosár: DKKA győzelem a DVTK juniorjai ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 03.
A Diósgyőr második csapatával, u23-as együttesével csapott össze hétvégi felkészülési mérkőzésén a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia (DKKA) NB I-es újonc női alakulata. A fehérvári hölgyek jól kosaraztak és megérdemelt, 83-78-as győzelmet arattak a bajnoki címvédő közvetlen utánpótlása ellen.
Tovább...
 
Atlétika: két érmet nyert a szenior ob-n a fehérvári Varga Gyula Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 03.
Az elmúlt hetekben megszokottaknak megfelelően igazi nyári kánikulában került megrendezésre Budapesten az Ikarus sporttelepen a Szenior Atlétikai Magyar Bajnokság. A versenyen a székesfehérvári Varga Gyula az M45-50 korosztályban kiemelkedő teljesítménnyel Magyar Bajnoki címet nyert 800 méteres síkfutásban, míg 5000 méteren a harmadik helyet szerezte meg.
Tovább...
 
Vidi: Berki ment, „Balu” visszatért, jönnek még mások is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 03.
Kölcsönbe visszaigazolta Paksról saját nevelésű támadó középpályását, Szabó Bálintot a Fehérvár FC labdarúgó csapata. A 23 éves játékos még a Vidi utolsó, 2018-as bajnokcsapatában mutatkozott be az élvonalban, de játszott kölcsönben később Budaörsön és Kaposváron, mielőtt a Paks leigazolta volna, majd egy fél szezont eltöltött – naná, hogy kölcsönben – a török élvonalbeli Antalyasporban. A Pakssal idén májusban Magyar Kupát és bajnoki ezüstérmet nyert.
Tovább...
 
Kosárlabda: győztes Alba kezdés Kecskeméten Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 02.
Remekül kezdte a felkészülési mérkőzések sorozatát szombaton Kecskeméten az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. Alejandro Zubillaga alakulata a KTE Duna Aszfalt otthonában egészen sima, 100-79 arányú győzelmet aratott.
Tovább...
 
F1: Leclerc és Ferrari eufória Monzában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 02.
A Ferrarival versenyző Charles Leclerc nyerte a csapata számára hazai pályának számító Formula-1-es Olasz Nagydíjat Monzában. A meglepetésgyőztes mögött Piastri, Norris sorrendben a két McLaren futott be még dobogós helyen, majd sorrendben érkezett és pontot, pontokat szerzett még Sainz (Ferrari), Hamilton (Mercedes), Verstappen (Red Bull), Russell (Mercedes) Pérez (Red Bull), Albon (Williams), Magnussen (Haas).
Tovább...
 
Jégkorong: újabb bosszantó, szétlövéses vereség Ausztriától Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 02.
Az előző két vereség után (Kazahsztán 2-5, Szlovákia 3-7) a zárás sem sikerült túl jól Ausztria ellen a magyar jégkorong-válogatottnak a pozsonyi olimpiai selejtezőtornán. Pedig nagyon közel álltak fiaink ehhez, 3-0-ra is vezettek, ám az utolsó percig sikerült kiegyenlíteniük a sógoroknak. A hosszabbításban nem esett gól, a szétlövést, a büntetőpárbajt pedig már az ellenfél bírta jobban, így nyert 4-3-ra, de ismét megállapíthattuk, hogy ma már közel azonos szinten áll válogatottunk az osztrákokéval, ami ahhoz képest, hogy néhány évtizede még fényévnyire előttünk álltak, nem kis dolog.
Tovább...
 
Megújult csapattal és komoly tervekkel indul az Alba Fehérvár – szezonnyitó családi nap Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. szeptember 01.
Kérdezz-felelek a játékosokkal, streetball- és dobóverseny, valamint tombola, ami nemes célokat szolgált. Ezzel készült az Alba Fehérvár a pénteki, szezonnyitó családi napra, amelyet immár harmadik alkalommal szervezett meg a kosárlabda klub.
Tovább...
 
Vidi: Tóth Angliába igazolt, hamarosan érkezőt is bejelenthet a klub Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 31.
A Premier League első bajnokcsapatához, a nagy múltú Blacburn Rovershez igazolt Tóth Balázs, a Fehérvár FC remek formában lévő kapusa. A válogatott kerettag hálóőrért több, mint 1 millió eurót fizet a jelenleg az angol második vonalban szereplő, jelenleg 3. helyen álló klub, amelyben olyan nemzetközi klasszisok is megfordultak korábban, mint az örökös gólkirály, Alan Shearer, Andy Cole vagy éppen Chris Sutton. Tóth 3 éves szerződést kötött a feljutásra pályázó Roverssel.
Tovább...
 
Jégkorong: megleptük, de meg nem vertük a kazahokat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 30.
A meccs jelentős részében kiválóan hokizott, kétszer annyit lőtt kapura, mint riválisa, de hiába állt közel a bravúrhoz a stabil A-csoportos Kazahsztán ellen a pozsonyi olimpiai kvalifikációs tornán a magyar jégkorong-válogatott, a nagyobb rutin és a több klasszis villanás a rivális javára döntött a véghajráig nyitott találkozón. Kazahsztán 5-2-re nyert a Hydro Fehérvár AV19 hat hokisát is felvonultató magyar egylet ellen. A két gólunkat Szongoth és Sofron szerezte.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 7603