Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
KL, EL: a Fradinak volt szerencséje, a Puskásnak nem, a Paks simán kiesett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 30.
Három magyar labdarúgó csapat várhatta úgy a rájátszás visszavágóját az európai kupaporondon, hogy igen kedvező helyzetben volt ellenfelével szemben. Végül a háromból csak egy jutott a csoportkörbe, a Ferencváros, amely büntetőpárbajban ment tovább a bosnyák Borac ellen. A Puskás Akadémia éppen 11-es párbajban bukott el, míg a Paks hazai pályán kapott sima hármast, így kiesett az edzőváltás után új lendületet kapó cseh Mladá Boleslav ellenében.
Tovább...
 
Ingyenes sportolás a Székesfehérvári Futók Körével három helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. augusztus 30.
Továbbra is díjmentes sportolási lehetőséget és tanácsadást kínál a mozogni vágyóknak a Székesfehérvári Futók Köre. A Haleszban, az Alsóvárosi réten és a palotavárosi Királyok Parkjától indulva zajlanak a foglalkozások szeptemberben és októberben. Igény szerint lehet kérni sportszakértők tanácsait.
Tovább...
 
NHL-es múltú, AHL-bajnok hokist igazolt a Volán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 28.
Jelentős NHL-es és AHL-es múlttal rendelkező védőt igazolt a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata Cameron Gaunce személyében. Az osztrák bázisú ICEHL, valamint a Bajnokok Ligája (CHL) szeptemberi rajtjára hangoló alakulat új, 34 éves kanadai játékosa komoly erősítésnek ígérkezik. Megszerzésében komoly szerepet játszott Gaunce magyar felesége, aki által a kanadai hokis képben volt a Volánt illetően, így pályafutása során először Európába igazolva Fehérváron kötött ki, pontosabban köt ki, mert még nincs itt, csak a hét második felében érkezik meg.
Tovább...
 
Labdarúgás: Monoron vizitál a Vidi a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 28.
Az MLSZ illetékesei az egykori kiváló edző – volt szövetségi kapitány is -, Gellei Imre közreműködésével az M4 Sport televízió stúdiójában kisorsolták ma este a labdarúgó MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait. Ebben a körben lépnek be a mezőnybe az első két osztály csapatai, ám az NB I-es klubok védettséget élveznek, ők egymást még nem kaphatják.
Tovább...
 
Vidi: Tóth Balázs az NL-meccsekre is meghívót kapott Rossitól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 28.
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi 26 játékost hívott meg nemzeti egyletünk keretébe az első őszi mérkőzésekre. A meghívottak között van a Fehérvár FC folyamatosan magas szinten teljesítő kapusa, Tóth Balázs is, aki korábban volt már kerettag, ám eddig még nem mutatkozhatott be a Rossi-csapatban.
Tovább...
 
Újraindul jövő héttől a Nyitott Tornatermek program és a nordic walking Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. augusztus 28.
Szeptembertől ismét elindul a Nyitott Tornatermek program, Székesfehérváron 25 helyszínen lehet ingyenesen sportolni a legkülönfélébb sportágakban. Ugyancsak igénybe vehetőek a szintén díjmentes nordic walking foglalkozások a város 16 pontjáról indulva.
Tovább...
 
A mi lányunk a dobogó tetején! – húsz éve nyert olimpiát Vörös Zsuzsa öttusázó Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. augusztus 28.
Napra pontosan húsz évvel ezelőtt szerzett olimpiai bajnoki címet Athénban Vörös Zsuzsanna öttusázó, ezzel ő lett az első magyar nő, aki megnyerte az ötkarikás játékokat az összetett sportágban. A legendás sportolót a Városházán köszöntötték a jeles jubileum alkalmából.
Tovább...
 
Női kézi: Metzingenben nyert az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 26.
A DHB kupa, azaz a német kupa idei győztesével találkozott metzingeni edzőtáborozása érdemi zárásaként az Alba FKC NB I-es női kézilabda csapata. Suzana Lazović alakulata házigazdájával, a TusSies Metzingennel csapott össze egy felkészülési mérkőzés erejéig, amely a lehető legjobban sikerült, ugyanis 28-27-re legyőzte a korábbi EHF-kupadöntős vendéglátókat.
Tovább...
 
Vidi: elképesztő gólok, döntetlen a Nyíregyháza stadionavatóján Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 26.
Ritkán látható, kabaréba illő gólokat hozó, hektikus, sok hibával tarkított összecsapáson a Fehérvár FC 3-3-ra végzett a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 5. fordulójában. A szabolcsi stadionavatón a vendéglátók már 2-0-ra is vezettek, innen fordított Pető Tamás együttese, amely végül nem tudta megtartani vezetését. A Vidi találatai közül egyet Gradisar szerzett, a másik kettő öngól volt, ezek Kovács Milán és Axalai nevéhez fűződnek.
Tovább...
 
Röplabda: kiválóan blokkoló centerrel erősített a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 24.
Kiemelkedően blokkoló és jól ütő argentin játékossal célozza meg az Extraliga aranyérmét a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda csapata. A klub közlése szerint Karim Luna Slaibe szerződtetésével teljessé vált a Loki kerete a 2024/2025-ös szezonra.
Tovább...
 
Jégkorong: a Nyitra simán verte a Volánt az első aréna meccsén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 24.
Pénteken este tét nélküli hokigálára készültek a Volán szurkolói, ugyanis először játszott hivatalos mérkőzést új otthonában, az Alba Arénában a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Az ellenfél a szlovák bajnok HK Nitra volt, amely nem volt vevő a hazai gálára, alaposan elrontotta a kék-fehér szimpatizánsok kedvét, ugyanis sima, 7-1-es győzelmet aratott a még kissé tompa ICEHL alakulat ellen. Nem hokizott többnyire rosszul a vendéglátó gárda, de a helyzetkihasználással alapos gondjai adódtak, ellenfele pedig kíméletlenül gólra váltotta lehetőségei nagyobb részét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 7603