Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Góbi Marcell a DKKA-ban folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 22.
Az Alba Fehérvártól a város másik csapatához, a második vonalban szereplő DKKA-hoz igazolt Góbi Marcell. A huszonkét éves játékos éppen a Dávid Kornél nevével fémjelzett akadémián kezdte a kosárlabdát 2014-ben, s a több és folyamatos játéklehetőség reményében tért most vissza.
Tovább...
 
Kosárlabda: nyílt napot és szezonnyitót rendez a Bregyóban az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. augusztus 20.
A nyár végén évek óta immár hagyományosan szezonnyitó nyílt napra invitálja szurkolóit az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. Idén augusztus 30-án, pénteken 16.00 órakor a Bregyó közi Sportcentrumban kerül sor az eseményre, melynek keretében a gárda szimpatizánsai megismerkedhetnek a keret új játékosaival, az együttes magyar és légiós igazolásaival.
Tovább...
 
Amatőr tollaslabdaverseny lesz Seregélyesen, a helyszínen lehet nevezni Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. augusztus 16.
Amatőr tollaslabdaversenyt rendeznek augusztus 17-én, szombaton a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában. Egyéniben és párosban is szeretettel invitálják a versenyzőket az intézmény tornacsarnokába. Nevezni lehet előzetesen e-mailben vagy a helyszínen.
Tovább...
 
Királyok a jégen! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. augusztus 16.
Megkezdte a felkészülést az új szezonra a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A jégkorongozók új otthonukban, az Alba Arénában augusztus 23-án felkészülési mérkőzés keretében fogadják hazai pályán a HK Nitra csapatát. A sportolók mellett a fehérváriaknak is lehetősége nyílt kipróbálni az új jeget a csütörtöki közönségkorcsolyán, amelyhez a Székesfehérvári Királyi Napok „főszereplői” közül négy óriásbáb is csatlakozott.
Tovább...
 
AV19: nem várt távozó helyett gyors pótlás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 12.
Gyors légiósváltásra került sor a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatánál: az új idényre igazolt Sam Jardine megérkezett ugyan a felkészülés hétfői kezdésére, de a napokban magánéleti okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását, mert abbahagyja az aktív játékot. A Volán vezetése eleget tett a hátvéd kérésének, így rögtön pótlás után kellett néznie. Egyelőre egy támadót igazolt a menedzsment, de védő is érkezik hamarosan a fehérvári egylethez. Az új fiú, Chase Berger a szlovák Extraligában játszott legutóbb.
Tovább...
 
Aranyvasárnap Párizsban – Gulyás Michellé az utolsó magyar győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 12.
Már az előcsatározások során benne volt a pakliban a női öttusázóknál Gulyás Michelle győzelme, és végig ott is marad! Három éremesélyünkből ugyan „csak” egyet tudtak sportolóink beváltani a XXXIII. nyári olimpia záró napján, ám az a legfényesebben csillogó lett. Gulyás végig remekül teljesített, s a legizgalmasabb koreográfia mellett az utolsó versenyszámban megelőzve francia vetélytársát, Elodie Clouvelt, 1461 pontos, világcsúcsnak számító eredménnyel söpörte a párizsi aranyérmet! A 3. helyen Dél-Korea képviseletében Szong Szung Min végzett, míg a másik magyar versenyző, Guzi Blanka hatalmas hajrával a 13. pozícióból felfutott és lőtt a dobogósok mögé, a 4. helyre.
Tovább...
 
Az első félidő hajrájában bukta el meccsét Újpesten a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 12.
Az első félidő végén kétszer is betalált az Újpest FC a Fehérvár FC ellen, így hiába dolgozott ki legalább annyi helyzetet a Vidi, mint a házigazda, azok közül csak egyet tudott kihasználni a 16 éves Kovács Patrik révén, így pont nélkül maradt, a lila-fehérek 4-1-re nyertek.
Tovább...
 
Fehérvár Enthroners: hazai mérkőzés a Prága ellen, majd közönségtalálkozó szombaton a First Field Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. augusztus 10.
Hazai pályán, a Prága Lions ellen folytatja a szezont a Fehérvár Enthroners. Az amerikaifutball-csapat szombati meccse egyben jótékonysági esemény is lesz: a jegy- és bérletbevételt az Almássy-telepen történt lakástűzben érintett család számára ajánlják fel. A mérkőzést követően pedig közönségtalálkozó keretében beszélgethetnek a csapattagokkal a szurkolók.
Tovább...
 
Hat igazolással és új stábtagokkal készül a MÁV Előre Foxconn női és férfi röplabdacsapata Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre SC kommunikációs csapata   
2024. augusztus 08.
Összesen hat igazolással és új stábtagokkal készül a MÁV Előre Foxconn női és férfi röplabdacsapata a 2024/25-ös szezonra – jelentette be a klub vezetősége szerdán, a Mercure Hotel Magyar Király szállodában tartott sajtótájékoztató keretein belül.
Tovább...
 
Vidi: Milicevic érkezett „Schön-pótlónak” a bal oldalra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 08.
A korábbi U21-es bosnyák válogatott, a 26 esztendős bosnyák-horvát kettős állampolgárságú Ivan Milicevic a Fehérvár FC legújabb légiós igazolása. A bal oldali védő szerepkörében a támadásokat is jól segítő futballista megjárt több horvát és bosnyák alakulatot, legutóbb pedig a görög élvonalbeli AE Kifisias játékosa volt.
Tovább...
 
Megújítja röplabda utánpótlásrendszerét a MÁV Előre Akadémia Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre SC kommunikációs csapata   
2024. augusztus 08.
Megújítja röplabda utánpótlásrendszerét a MÁV Előre Akadémia. A székesfehérvári klub a soron következő szezonnak új szakemberekkel kiegészülve, kiemelt korcsoportokkal és mentorprogrammal vág neki.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 7603