Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mentsük meg a sportrepülést! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

Image„Kerüljön vissza régi birtokára az Albatrosz Repülőegyesület, s folytathassa a sportrepülést legalább addig, míg a reptér-fejlesztés valódi végrehajtása meg nem kezdődik.” – kéri Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke Székesfehérvár polgármesterét.

Tovább...
 
Nemsokára megkezdi felkészülését az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 07.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata 2008. augusztus 18-án kezdi meg felkészülését a 2008/2009-es évadra. A csapathoz szeptember 1-jén csatlakozik majd Radovic és Morrison. Simon Balázs pedig szeptember végén a válogatott program után kezdi meg a közös edzéseket a csapattal.

Tovább...
 
Összefoglaló a Fehérvár F.C. Kft. által tett feljelentés tárgyában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 07.

ImageA Fehérvár F.C. Kft. a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon feljelentést tett ismeretlen tettes ellen több bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt. A Társaság gazdasági-jogi konszolidációja folyamán többek között az alábbiakra derült fény:

Tovább...
 
A péntek az Olimpiáé Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 06.

ImageKolonics György kétszeres Olimpiai Bajnok kenusra emlékeznek pénteken, a fehérvári sporttábor záró napján. A Bregyó-közi Sportcentrumban szervezett sportprogramokon idén háromszáz-négyszáz gyermek is részt vett naponta, akik az utolsó héten az Olimpiára „készülnek fel”. A székesfehérvári Olimpiai Napon lesz majd olimpiai váltófutás az eredeti Pekingi Olimpiai fáklyával, szellemi vetélkedő az olimpiák történetéről, s még sok-sok érdekes program várja a látogatókat.

Tovább...
 
ING Renault Forma-1-es autóbemutató az Alba Plázában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 06.

ImageAugusztus 4. és 7. között egy Forma-1-es versenyautó tekinthető meg Székesfehérváron az Alba Plázában. A Renault versenyautója az ING Biztosító szervezésében érkezik Székesfehérvárra, hiszen az ING pénzügyi csoport már második éve a Renault csapat főtámogatója. Az autó döntően szénszálból és cellulóz panelekből készült, speciális, ultragyors sebességváltóval van felszerelve, és a beállítások terén maximális mozgásteret nyújtó felfüggesztésekkel bír.

Tovább...
 
Célkeresztben: Meccsről-meccsre erősebbek lehetünk Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 04.

ImageElső őszi hazai bajnokinkon első győzelmünket is megszereztük az új idényben: az újoncként most debütáló Romero góljával 1-0-ra nyertünk a Haladás ellen. Szakvezetők, Disztl László értékelésében kiemelte: az új játékosok bevonásával bővült csapatunk taktikai repertoárja.

Tovább...
 
Irány Peking! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

ImageAz Alba Volán-Bericap öttusaszakosztályát három versenyző is képviseli a Pekingi Nyári Játékokon: Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila és Horváth Viktor. A hölgyekért augusztus 18-án, magyar idő szerint 2:30-kor izgulhatunk először, mivel akkor állnak be a lőállásokba. Gyenesei Leila szereplése különlegesnek számít, hiszen a magyar sportolónők közül eddig csak Kürti Éva versenyezhetett nyári és téli játékokon – Leila pedig két éve, a torinói téli játékokon sífutásban is megmérettetett.

Tovább...
 
A Sportbizottság fontosnak tartja a Polgári Frakció kezdeményezését Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

ImageA Polgári Frakció „focibérlet-akcióját” rendkívül fontos kezdeményezésnek tartja Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke. Úgy véli, ez az első lépés egy olyan úton, amelynek hoznia kell magával a többi támogatót is. Ezért a program élére áll a Sportbizottság, s minden erejével támogatja: szeretnék e „mintát” kiterjeszteni a város többi iskolájára, más diáksport-köreire, s a különböző sportágakra is.

Tovább...
 
Rugby-edzés Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

A gárdonyi rugby-sek ma délután kezdték volna meg első edzésüket a nyári szünet után, ám az előzetes visszajelzések szerint a legtöbb játékos még szabadságon van. Ezért az első találkozót augusztus 20. utánra szervezik, amelyre még mindig lehet jelentkezni Vida-Szűcs Lajosnál. Elérhetősége: 30-218-4060, Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
A Polgári Frakció támogatja a szociálisan rászorultakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 03.

ImageDr. Cser-Palkovics András frakcióvezető a sport és a szociálisan rászorultak támogatásának jegyében sajtótájékoztatóra invitálta a médiumok képviselőit az öreghegyi Kossuth Lajos Általános Iskola sportpályájára. A találkozón a Polgári Frakció nevében Östör Annamária önkormányzati képviselő focibérleteket nyújtott át az iskola diákjai részére.

Tovább...
 
1-0-ra nyertünk, a Haladás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 03.

ImageKüzdelmes mérkőzésen szerezte meg idei első győzelmét csapatunk. A Siófok elleni váratlan vereség után Disztl László több helyen megváltoztatta a kezdőcsapatot: kezdett Andic és a brazil Romero, valamint Dvéri Zsolt is. A Haladásról tudtuk, hogy masszív csapat, ráadásul a kulcsemberek – közöttük Csertői Aurél vezetőedző – számára a Vidi elleni találkozó aligha olyan, mint a „sima” meccsek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7448 - 7458 / 7581