Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Vitorlázórepülő Nemzetközi Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

ImageA Fejér megyei Földi Zoltán is részt vesz az 53. Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokságon. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke – A Szegeden tartott versenyt FAI club kategóriában rendezik meg, és egyben a III. Flatland kupa szintén FAI club és vegyes szabad osztályban. A versenyen összesen 44 magyar és 8 külföldi pilóta méri össze ügyességét.

Tovább...
 
Jusuf Dajic a Hyundaié Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 01.

ImageCsütörtökön megérkezett Jusuf Dajic vételára a dél-koreai Hyundai Motors Football Clubtól - immár semmi akadálya a bosnyák válogatott támadó átigazolásának. A Fehérvár FC menedzsmentje kérte a magyar szövetségtől Jusuf nemzetközi játékengedélyének kiadását - neki magának pedig - megköszönve azokat az erőfeszítéseket, amelyeket nehéz időkben tett a klubért, a Vidiért - sok sikert, eredményes további pályafutást kívánunk.

 
Újabb felszámolási eljárás a Vidivel szemben! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 31.

ImageMikor lesz ennek már vége? - A Fehérvár FC vezetése a Fejér Megyei Bíróság mai napon kézhez vett végzéséből arról értesült, hogy a SZUNA Kft. felszámolási eljárás lefolytatása iránti kérelmet terjesztett elő a Fehérvár FC Kft. ellen 840.000.-Ft kölcsöntartozás és járulékai erejéig. A kölcsöntartozást a SZUNA Kft. egy, a bírósági beadványhoz is csatolt, mindösszesen nyolc sorból álló „Kölcsönadási szerződés” elnevezésű dokumentumra alapozza.

Tovább...
 
Bezárt az uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImageA nyári karbantartási munkálatok miatt augusztus 25-ig zárva tart a Csitáry G. Emil Strandfürdő és Uszoda uszoda-részlege. A bérlettel rendelkezők ezidő alatt 6-tól 9 óráig használhatják – a strandolóktól zavartalanul - a Városi Strand nagymedencéjét. A fürdőbelépő egyébként gyermekeknek és nyugdíjasoknak 320 Ft-ba kerül, a felnőtteknek pedig 610 Ft-ot kell fizetniük.

 
Scott Morrison az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImagePróbajátékra érkezett az Albacomphoz Scott Morrison. A 212 cm magas, 115 kg-os, kanadai állampolgárságú center mindössze 22 éves, s 2004-2008-ig a Portland State csapatát erősítette az amerikai egyetemi ligában (NCAA). Legutóbb a Konferencia legjobb védőjátékosának választották, s a győztes csapat tagja volt. Morrison átlagosan 24 percet játszhatott korábban mérkőzésenként, s 1,8 blokkos átlagokat produkált.

 
Kikapott Angola a Fehéréptől Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

A Fehérép-Alcoa FKC és Angola csapata tegnap délután mérkőzött meg egymással a Köfém Sportcsarnokban. A találkozón kiválóan szerepeltek kézilabdás lányaink: 33-32-re verték meg a világbajnok hetedik Angolát. A Fehérép legközelebb Derecske ellen lép pályára, augusztus 5-én pedig a Hypo Niederösterreich játékosaival csap össze.

Tovább...
 
A menedzsment köszöni a szurkolóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 29.

ImageA futballban kevés bosszantóbb van, mint a kimaradt helyzetek, az elmaradt lehetőségek. Fantasztikus esélyt kapott csapatunk a szurkolóktól szombaton Siófokon azzal, hogy közel 2500 Vidi-drukker bíztatta a csapatot – talán nem túlzás, hogy a két és fél ezret jó néhány csapat hazai átlag nézőszámként is elfogadná.

Tovább...
 
Kiváló eredmények az Ifjúsági és junior OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Zsigovits Natália aranyat szerzett 200 és 400 méteren is a Puskás Stadionban rendezett OB-n. Frey Virág 100 méteren futott be elsőként a célba, 200 méteren pedig ezüstérmes lett. Az „ifjúság” mellett a „juniorok” is szép eredményeket értek el az ARAK berkeiben: Nyusa Viktória 100 és 200 méteren győzedelmeskedett, Reichardt Roland pedig magasugrásban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 
Angola csapata holnap mérkőzik meg a Fehéréppel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Székesfehérváron edzőtáboroznak tegnap óta az Angolából érkezett válogatott keret tagjai, hogy itt fejezzék be az olimpiára való felkészülésüket: kedden a Dunaferrel, szerdán 18 órakor a Köfém Sportcsarnokban a Fehérép Alcoa FKC-vel, csütörtökön pedig Derecskével mérkőznek meg. Ez követően (szombaton) Pekingbe utaznak. A délnyugat-afrikai ország játékosai kirobbanó formában vannak, így van miért izgulnunk…

Tovább...
 
A Haladás ellen feledtetni kell a siófoki vereséget Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 28.

ImageSajnos balszerencsésen kezdődött számunkra az új szezon: hiába futballoztunk jobban és támadtunk többet, mint ellenfelünk, a bajnoki nyitányon 1-0-ás vereséget szenvedtünk Siófokon. Sütő a 18. percben szerezte meg a meccs egyetlen gólját, és bár igyekeztünk, de hiába irányítottuk mi a játékot, nem sikerült egyenlítenünk.

Tovább...
 
Szlovén győzelem "erőben" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA szlovénok bizonyultak a legerősebbnek a hétvégén megrendezett Erős Emberek Versenyén. A Bregyó-közi Sportcentrumban tartott EB-n az előzetes jelentkezés ellenére az osztrákok nem jelentek meg, így két magyar, két szlovák, egy szlovén és egy román együttes mérte össze erejét és felkészültségét. A nézők többsége a „Magyar I.”-es csapatnak szurkolt, amelyet Fekete László és három fia alkotott.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7459 - 7469 / 7581