Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Férfi kosár: amerikai hátvéd az Alba utolsó igazolása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 08.
A vén kontinensen újoncnak számító amerikai hátvédet igazolt a következő szezonra az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. A 24 éves, 191 cm. magas Tyler Thomas a tengerentúli egyetemi bajnokságban remek számokat produkált eddig, kiváltképp a legutóbbi idényében, amikor a Hofstra csapatában 22,5 pontot, 5,2 lepattanót és 3,3 gólpasszt átlagolt, de a hárompontos mutatója is igen jó, 37 százalékkal találtak célba távoli kísérletei.
Tovább...
 
Női kézi: az AFKC otthon tartotta a Collagenius Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 05.
Két győzelemmel és egy vereséggel zárta és ezzel meg is nyerte a Collagenius Kupa felkészülési női kézilabda tornát az Alba FKC. A székesfehérvári hölgyek hektikus játékot mutattak, ami ilyenkor még belefér. A nyitómeccsen a hazai rivális Budaörs ellen koncentráltan, bár sok hibával játszottak, de nyertek 28-25-re, majd nagyon gyenge produkcióval kikaptak a szlovák Michalovce alakulatától 28-21-re, hogy aztán a záró körben sokkal jobb produkcióval 34-29-re verjék a cseh Kynzvart csapatát.
Tovább...
 
Olimpia 2024: Halász Bence ezüstérmes, Vas Blanka célfotóval csúszott le a dobogóról Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 05.
Kiváló, koncentrált versenyzéssel, 79.97 méteres dobásával ezüstérmet nyert a párizsi olimpián a kalapácsvető Halász Bence. A magyar nehézatléta csak a sportág hirtelen berobbant új királyával, a kanadai Ethan Katzberggel nem bírt, aki hatalmas, 84 méter 12 cm-es dobásával messze a többiek előtt végzett. Vas Kata Blanka is már a nyakában érezhette az érmet a női kerékpárosok mezőnyversenyén, ám a célfotó alapján centiméterekkel maradt le a 2. és 3. helyezettektől. Az úszóknál Betlehem Dávid számára is szó szerint egy karcsapásnyira volt a dobogó 1500 méteres gyorsúszásban, de neki is csak a 4. hely jutott a végén.
Tovább...
 
Vidi: győzelem a DVTK ellen, nagyot küzdött a Pető-csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 04.
Rögtön a kezdés után betalált, majd 1-1 után a hajrában lőtt találatokkal, Serafimov, Babos Bence és Katona Mátyás góljaival 3-1-re legyőzte hazai pályán a DVTK együttesét a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) második fordulójában a Fehérvár FC, amely ezzel négy pontjával már sokkal jobban áll, mint egy évvel ezelőtt, amikor végül kishíján dobogós lett. Mi ez, ha nem jó ómen?
Tovább...
 
Vidi: Schönt bejelentette a Bolton, távozik a szélső Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 03.
Ahogy arra számítani lehetett, megfelelt az orvosi vizsgálatokon, s aláírta három évre szóló szerződését a Bolton Wanderers csapatához Schön Szabolcs. A Fehérvár FC-től távozó korábbi válogatott játékos a Vidiben 2 év alatt 53 bajnoki meccsen 4 gólt lőtt és 11 gólpasszal szolgálta ki társait.
Tovább...
 
Olimpia 2024: férfi párbajtőrözőinké a második arany! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 03.
Elképesztő! Fantasztikus! Parádés! Lehengerlő! Lehetne még keresgetni a további jelzőket, de arra, amit ezen a napon a magyar férfi párbajtőr-válogatott mutatott a párizsi olimpián, arra nincsenek szavak! A negyeddöntőben Kazahsztánt, az elődöntőben a házigazda Franciaországot gázolta el egyaránt 45-30-ra a Siklósi Gergely, Koch Máté, Andrásfi Tibor, Nagy Dávid összeállítású négyes, hogy aztán a fináléban Japán ellen is végig vezessen, majd aranytussal nyerje meg 26-25-re a döntő ütközetet, egyben a jól kiérdemelt aranyérmet.
Tovább...
 
Alba: remekül lepattanózó center az új igazolás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. augusztus 01.
Második légiósigazolását is bejelentette ma az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. A 206 cm-re nőtt center, az amerikai Andrew Smith évek óta Európában pattogtat, megfordult az olasz, az izraeli, a svéd és a holland első osztályban, de játszott Németországban is egy szezont.
Tovább...
 
Szerdán itthon lép pályára a Fehérvár FC az azeri Sumqayit FK ellen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 31.
Hazai pályán játszik szerdán a Fehérvár FC az UEFA Konferencia Liga második selejtezőkörének visszavágóján. A múlt héten a Fehérvár 2–1-re győzött a Sumqayit otthonában, szerdán pedig a Sóstói Stadionban fogadja az azeri csapatot. A július 31-én, 19 órakor kezdődő mérkőzésre szóló belépőt online, a VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában is lehet váltani.
Tovább...
 
Egy híján tíz ARAK-os érem az utánpótlás ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 30.
Az olimpia árnyékában az utánpótlás korú atléták Szolnokon döntöttek az U20 és U23 korosztály bajnoki helyezéseiről. A nyári kánikulában lebonyolított megmérettetésen kilenc érem mellett, ugyanennyi 4-8. helyezés került a fehérvári sportolók tarsolyába.
Tovább...
 
Vidi: pontszerzés emberhátrányban a bajnoki nyitányon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 29.
Gól nélküli döntetlent játszott Kecskeméten a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) szezonnyitóján a Fehérvár FC. A piros-kék alkulat a csütörtöki, azerbajdzsáni KL-odavágó és a fárasztó oda-vissza utazást követően fáradtan, fásultan kezdett, majd kicsit felpörgött, gólt is lőtt, amit a VAR les címén elvett Gradisartól (a tv-s visszajátszás alapján minimum véleményes a döntés), Csongvai és Schön is nagy helyzetet hagyott ki, mégsem szomorkodhat, mert a hajrában Husztit elsőre (kicsit szigorúan) kiállított Bognár játékvezető, így a 10 perces (!!!) hosszabbítással együtt csaknem negyedórát kellett emberhátrányban fociznia.
Tovább...
 
DKKA: amerikai hátvéd az első légiós igazolás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 28.
A The Pennsylvania State University NCAA-csapatától érkezik a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia NB I-es újonc női alakulatának első légiós igazolása.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 7603