Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow MK: PMFC-Vidi, BKV-Fradi
MK: PMFC-Vidi, BKV-Fradi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 03.
ImageAz MLSZ illetékesei kisorsolták a Magyar Kupa 1. fordulójának párosításait. A Videoton szeptember 14-én a jelenleg az NB III-ban szereplő, az NB I-ből tavaly száműzött Pécs vendége lesz. Érdekesség, hogy idén nyáron Gábor Péter és Havasi Dániel is Fehérvárról igazolt a PMFC-hez.

 

A mérkőzés pontos kezdési időpontjáról később születik döntés. Ami a további Fejér megyei csapatokat illeti: a PAFC a Vértessomlói KSK-Tata vendége lesz, a Csákvár Komlóra, a Dunaújváros Sárrétudvariba látogat, a megyei bajnok Iváncsa a Nyíregyházát, a szintén megyei I. osztályú Mór a Dabast fogadja, míg a Bicske Várpalotán vizitál majd.

További érdekesebb párosítások

BKV Előre–Ferencváros, Oroszlány–MTK, Felsőzsolca–Újpest, Testvériség SE–Vasas, Eger–DVTK, Győri ETO–Debrecen, Mórahalom–Bp. Honvéd, Füzesgyarmat–Haladás, Rakamaz–Mezőkövesd, Zalakomár–Gyirmót, Szekszárd–Paks, Tatabánya–Dorog, REAC–Siófok, Veszprém–Kozármisleny.

Az élvonalbeli csapatok szeptember 14-én játsszák mérkőzéseiket, az alacsonyabb osztályú együttesek egy héttel később lépnek pályára.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >