Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Otthon tartotta a trófeát a FAV19
Otthon tartotta a trófeát a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 06.
ImageKét új légiós, Justin Maylan és David Makowski találataival 2-0-ra legyőzte a MAC Budapest alakulatát a Fehérvár AV19 az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna második napján, így megnyerte a négycsapatos megmérettetést.

 

A 3. helyet a Graz szerezte meg, mivel a helyosztón 3-2-re verte a lengyel Cracoviát, amelyet a Volán az első körben 3-1-re győzött le. Eredetileg az osztrákokkal kellett volna meccselnie Benoit Laporte együttesének a fináléban, ám a MAC elleni elődöntőt szombaton 4-2-vel sikeresen abszolváló 99ers maga kérte, hogy a C-pályán, a korábbi időpontban lejátszandó meccsen kelljen jégre lépnie, így elkerülte egymást a döntőben a két EBEL-rivális, s így fordulhatott elő, hogy a második helyezett mind a két meccsét elvesztette, a harmadik pedig mind a kettőt megnyerte...

A Fehérvár AV19 2013 után tudta ismét megnyerni az emléktornát. A viadal legjobb kapusa Hetényi Zoltán (FAV19), a legjobb védő Ryan Ruikka (MAC), a legjobb csatár Justin Maylan (FAV19) lett, a legjobb fiatal játékos pedig a szintén Volános Szabó Bence.

A finomhangolásra maradt még másfél hete Benoit Laporte-nak. Az EBEL ide sorozatát szeptember 16-án, pénteken este (19:15) Klagenfurtban kezdi majd a francia-kanadai tréner új csapata, az első hazai bajoki pedig két nappal később, 17:30-kor lesz az Olimpija Ljubljana ellen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >