Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újra csak egy pont jutott a Volánnak
Újra csak egy pont jutott a Volánnak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 30.
ImageBár a riválisok eredményei jól alakultak eddig, a saját meccseit nem képes hozni az osztrák profi jégkorong ligában a Fehérvár AV19, így egyre csökken az esélye a rájátszásba kerülésre.

 

Az alsóházi középszakasz negyedik körében Dornbirnben vizitált a Laporte-gárda, s bár nem kapott gól a rendes játékidőben, nem is ütött, így a ráadásban szerzett hazai találat csak egy pontocskát hozott a konyhára számára, éppen annyit, mint pénteken a Ljublajna elleni (3-4) hazai szétlövéses szenvedés. Sokadik sanszát is kihagyta ebben a szezonban a FAV19 a felzárkózásra, ennek ellenére még mindig van bőven matematikai esélye a playoff elérésére, igaz, ennek nincs komoly realitása.

A Volánnak 5 pontja van, éppen annyi, mint a pénteki sikertől megtáltosodott Ljubljanának, és eggyel kevesebb, mint amennyit a Dornbirn összegyűjtött. A Villachnak 9, a Znojmónak 11, a Graznak 13 pontja van hat körrel a befejezés előtt. Benoit Laporte együttese legközelebb csütörtökön (02.02) 19:15-kor a cseh Znojmo ellen hazai környezetben kezdheti meg az "utolsó szalmaszál hadműveletet", s ha ezen a találkozón sem tudja betakarítani mind a 3 pontot, tényleg nem sok értelme lesz álmodozni a rájátszásról.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >