Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Címvédő Real, torinói tömegpánik
Címvédő Real, torinói tömegpánik Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 04.
Image4-1-re legyőzte a meccs hajrájában már Cuadrado - kicsit szigorú - kiállítása okán emberhátrányban játszó Juventust a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjában, így első csapatként a BL 25 éves történetében megvédte címét. Cristiano Ronaldo kettőt vállalt a négyből, így ő lett a sorozat gólkirálya.

 

A másik két találaton Casemiro és Asensio osztozott. A meccs 1-1-ig szoros volt, ám a második félidőben lélektanilag a legjobbkor szerzett vezetést a Real, majd miközben az olaszok még emésztették a bekapott gólt, gyorsan megjött a harmadik is, ami megrogyasztotta a Juvét, onnantól kezdve nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a meccset.

Miközben a felek Cardiiffban küzdöttek, a Juventus otthon maradt drukkerei - nagyjából  30 ezren - Torinó belvárosában gyűltek össze szurkolni kedvenceiknek. A hírek szerint egy petárda durrant fel a tömegben, ami után pánik tört ki, mert többen bombát véltek látni, ennek következtében pedig az emberek egymást taposva menekültek a helyszínről. A tömeges káoszban a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint legalább negyvenen megsérültek. Ez a szám vasárnap reggelre a hivatalos jelentések szerint már ezres bagyságrendűre duzzadt.

Akadtak olyan források, amelyek bombarobbanásról beszéltek, írtak, de bebizonyosodott, hogy mindössze egy petárda és néhány pánikkeltő túlreagálása okozott ekkora galibát...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >