Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Új elnököt választott a Magyar Jégkorong Szövetség
Új elnököt választott a Magyar Jégkorong Szövetség Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 01.
A Székesfehérváron is sok rajongóval rendelkező jégkorongsport életében jelentős változások történtek a Magyar Jégkorong Szövetség küldöttgyűlésén. A tisztújítás során megválasztották a szervezet új elnökét, alelnökeit és elnökségi tagjait, akik közé Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 elnöke, valamint a játékosok képviseletében Erdély Csanád is bekerült.

 

A Magyar Jégkorong Szövetséget 2016 óta irányító Such György nem indult újra, a tisztújítás során a Szövetség Dr. Kolbenheyer Zsuzsannát választotta meg elnöknek. 12 éves korában kezdett jégkorongozni, ő volt az első regisztrált női játékos az országban. Számos alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, később pedig a nemzeti együttes általános igazgatójaként tevékenykedett. Jogászként 2009-től a Magyar Jégkorong Szövetség fegyelmi bizottságának, majd 2012 óta az elnökség és a Szakmai Bizottság tagjaként dolgozott.

Érdekesség lehet a székesfehérvári jégkorongszurkolóknak, hogy az új elnökségbe két fehérvári kötődésű szakembert, játékost is beválasztottak. Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 elnökeként, míg Erdély Csanád, a játékosok képviseletében csatlakozik a Magyar Jégkorong Szövetség elnökségéhez.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >