Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nincs találgatás – Pető a Vidi új edzője
Nincs találgatás – Pető a Vidi új edzője Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 16.
Ahogy arra számítani lehetett, a klub korábbi válogatott középpályása, másodedzője és játékosmegfigyelője, Pető Tamás, a csapatot erősító, tehetséges Pető Milán édesapja ül le a Fehérvár FC kispadjára az Újpestre távozó Bartosz Grzelak helyére vezetőedzőként.

 

A klub közleményében nem közölte azt, hogy milyen időtartamra szerződtetik a legutóbbi hat esztendőben a jelenleg NB III-as Veszprém FC-nél tevékenykedő trénert, aki a Vidi mellett dolgozott Pakson is, játékosként pedig a legtöbb időt Hollandiában, a NAC Breda alkalmazásában töltötte, ugyancsak hat idényt.

Az 50 éves Pető, Bernard Casoni dicstelenül rövid ténykedése és kirúgása után, 2015 augusztusa és októbere között ideiglenesen – Horváth Ferenc kinevezéséig – megbízott vezetőedzőként irányította már a Vidit 6 NB I-es és 2 EL-meccsen.

Segítőiről, stábjáról a következő napokban ígért tájékoztatást a klub.

Az érkező vezetőedző személye kapcsán a szurkolók egy része már előzetesen nemtetszését fejezte ki, Pető köztudott „nyílt” stílusa miatt. Az tény, hogy nem a játékvezetők kedvence, illetve a szurkolókkal sem mindig találta meg az ideális hangot, ám az elmúlt években talán higgadtabb lett kicsit, ami pedig a legfontosabb: tapasztaltabb edző, amit a Vidivel most komoly szinten bizonyíthat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >