Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ha nyárra egy jó csapatsportot keresel: Ultimate frizbi próbaedzés kedden a First Fielden
Ha nyárra egy jó csapatsportot keresel: Ultimate frizbi próbaedzés kedden a First Fielden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 25.
Ne unatkozz otthon nyáron, gyere el próbaedzésünkre, és kezdd el a legmenőbb csapatsportot! – így invitálják az érdeklődőket a frizbisport megismerésére. Legközelebb kedden 18 órától a Takarodó úti First Fielden lesz lehetőség erre, akinek pedig megtetszik a játék, a nyár folyamán csatlakozhat heti kétalkalmas kezdő edzéseikhez.

 


A sportág iránt érdeklődő – elsősorban lány – jelentkezőket toboroz a Fehérvár Lionz Ultimate Frizbi. A Fehérvár Lionz Ultimate Frizbi csapata baráti szerveződésből nőtte ki magát sportegyesületté és tavaly ünnepelte tízéves fennállását. Edzéseiket a Takarodó úton, a First Fielden tartják. 

Ne unatkozz otthon nyáron, gyere el próbaedzésünkre, és kezdd el a legmenőbb csapatsportot! Ha megtetszik a játék, a nyár folyamán csatlakozhatsz heti kétalkalmas kezdő edzéseinkhez! Bár csapatunkat elsősorban lányokkal szeretnénk most bővíteni, de a nyitott edzéseken fiúk is kipróbálhatják magukat ebben a csapatsportban, ugyanis azt nagyon gyakran versenyszerűen is koedukáltan játsszuk.” – áll a közösségi oldalukon közzétett felhívásban.

A következő próbaedzést holnap, 2024. június 25-én, kedden 18.00 órától tartják és sok szeretettel várnak mindenkit a First Fielden.

Bővebben a Fehérvár Lionzról közösségi oldalukon olvashatnak az érdeklődők: https://www.facebook.com/fehervarfrizbi 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >