Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Irány Újpest! Ahogy vártuk – Gergényi a következő. Felkészül?
Irány Újpest! Ahogy vártuk – Gergényi a következő. Felkészül? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 02.
Amint arra már szombati cikkünkben is utaltunk, hivatalossá vált, hogy a jobb oldali védő, Bese Barnabás, valamint a vezetőedző, Bartosz Grzelak után a bal oldali védőt, Gergényi Bencét is leigazolta a Fehérvár FC-ből a „molosított” Újpest FC.

 

Az alig egy esztendővel ezelőtt Zalaegerszegről igazolt szárnyjátékost – aki leginkább beadással felérő bedobásairól ismert – kivásárolta szerződéséből a lila-fehér alakulat, amelynél nagy valószínűséggel nem Gergényi lesz az utolsó Vidi-igazolás, igaz, azok a játékosok, akiket még szeretne Grzelak maga után vitetni új klubjába, nem lelkesednek az ötlettől, hogy távozzanak, ugyanakkor van egy erőteljes meggyőző erő… A pénz… Amiből most – ha nem is hegyekben – de van a Megyeri úton.

Úgy tudjuk, hogy még három futballista érintett, közülük egynek a távozása valószínű, a másik kettő esetében sanszosabb a maradás. Az is igaz, hogy amennyiben kivásárlás történik, a klub nem tehet semmit, hiszen a játékosok kivásárlási árait szerződés rögzíti. Ebben az esetben csak maga a futballista tehet a csábítás ellen, ha kategorikusan elutasítja azt, hogy távozzon.

Egy biztos: az újgazdag Újpest FC-nél nem törik sokat a fejükön az illetékesek, honnan igazoljanak, a fiatalokon kívül szinte csak a Vidi volt eddig a vadászterületük. Aztán, ez vagy bejön, vagy pedig Grzelak pályafutása gyorsan véget ér a liláknál…

A Vidi egyébként Gergényi és minden távozó helyére, akit kivásároltak/vásárolnak, a lehető leggyorsabban igazol új labdarúgót. Gergényi pótlóját is hamarosan bejelentik, mint ahogyan egyéb tekintetben is megélénkül az előttünk álló időszakban a klubkommunikáció a távozók-érkezők tekintetében.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Következő >