Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Egyelőre Palkovics az élen
Egyelőre Palkovics az élen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 30.

Már ötödik napja tart az ifj. Ocskay Gábor Emléktornára készült mezek árverése. Az új dizájnnal készült emlékmezek nagy népszerűségnek örvendenek a szurkolók körében.

 

A Sapa Fehérvár AV19 idén is színvonalas jégkorongtornával emlékezik fiatalon elhunyt legendás játékosára. A tornára készült vadonatúj stílusú mezeket árverésen vásárolhatják meg a szurkolók. Jelenleg a mezlicit élén az egykori "ikerpár" másik tagja Palkovics Krisztián áll.

Őt követi holtversenyben a szintén saját nevelésű Sofron István és a tavalyi játéka után már a fehérvári hokitörténelem egyik legjobb légiósaként emlegetett Eric Johansson. Kevéssel lemaradva a dobogó alsó fokán az első sor centere Vas Márton tanyázik.

Az eddigi megtekintések alapján nagy népszerűségnek örvend még Mihály Árpád, Ladányi Balázs, Tokaji Viktor, Kovács Csaba és a visszatérő Sille Tamás meze is.

Az új légiósok esetében érthetően kivárnak a szurkolók. Ők az Emléktorna első napján lophatják be magukat a drukkerek szívébe, hiszen a licit szeptember 3-án 23:59-kor zárul.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >