Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Centerfölény: Albacomp Fehérvár - Komarno 88-67
Centerfölény: Albacomp Fehérvár - Komarno 88-67 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 01.

ImageKitettek magukért a palánk alatti szekció tagjai, de másoktól is láttunk biztató dolgokat. Albacomp Fehérvár - Komarno 88-67 (26-14, 18-16, 23-22 21-15) / Vodafone Sportcentrum 1600 néző / Albacomp: Simon 7/3, Madár 8/6, Bódi 4, Hendlein 11, Keller Á. 24. Csere: Supola 11, Dankó 2, Juhos 9, Hollis 9/3, Claxton 3, Keller V., Somogyfoki. Edző: Braniszlav Dzunics. / A Komarno legjobb dobói: Papp 14/6, Král 11, Szabó P. 9, Polk 9.

 

Hendlein Roland kosaraival indult az első hazai felkészülési mérkőzés, aztán a másik belső poszton kezdő Keller Ákos is beszállt a pontgyártásba. A védekezésben összeszedett Albacomp hamar magabiztos vezetésre tett szert, a nyári alapozással ismét remek formába kerülő kapitány, Simon Balázs is szusszanhatott egyet a padon.

Jól illeszkedett új csapata játékába Juhos Levente, így aztán a centereket nem sok kritika érhette, a csapat pontjainak felét ők szerezték. Kalandos, a vártnál hosszabb utazást követően érkezett meg a meccs délelőttjén Fehérvárra a két amerikai játékos. Damian Hollisnak persze segíthetett, hogy ismerős közegbe jött, látszott is rajta, hogy még ilyen (számukra) extrém körülmények között is tudja élvezni a játékot.

Geary Claxtonnak nehezebb dolga van, hiszen a csapattársakat sem ismeri, neki a következő hetekben kell igazolnia, hogy tud segíteni az Albacompnak. A Komarno fordulás után sem tudott közelebb kerülni a fehérváriakhoz, akik közt a várt agilis, bátor és alázatos játékkal mutatkozott be Supola Zoltán, bátran kijelenthető (vártuk is tőle), hogy bevethető, nemcsak epizódszerepekre alkalmas kosaras lesz.

Kellemes edzőmeccsen mindenki lehetőséghez jutott, Braniszlav Dzunics szakszemmel, a közönség pedig kívülállóként mérhette le, milyen Alba alakul az új szezonra. Nem a győzelem miatt mondjuk: remélhetőleg jó.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >