Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Székesfehérvár a Nagy Háborúban címmel indítanak rendezvénysorozatot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 06.
Az I. világháború Székesfehérvárhoz kapcsolódó eseményeit, szereplőit, történéseit mutatja be a Városi Levéltár és Kutatóintézet új előadássorozata. A Nagy Háború Kutatásáért Közhasznú Alapítvánnyal közös sorozat első részében az I. világháború hadszinterein működő tábori lelkészi szolgálatot ismerhetik meg az érdeklődők június 6-án, csütörtökön 17 órától a Városi Levéltár Szekfű Gyula termében, a Zichy liget - Malom utca sarkán.

 

„Kik acél falakként állották a vártát orosz ingoványon, s Doberdó tetején…” – Székesfehérvár a Nagy Háborúban címmel indít közös rendezvénysorozatot a Városi Levéltár és Kutatóintézet a Nagy Háború Kutatásáért Közhasznú Alapítvánnyal. A sorozat első állomásán a tábori lelkészi szolgálatot ismerhetik meg közelebbről az érdeklődők.

Az „Annyi tiszta papi öröme egy papnak sincs, mint a tábori lelkésznek.” Tábori lelkészek szolgálata az I. világháború hadszínterein című előadást dr. Stencinger Norbert, a Nagy Háború Kutatásáért Közhasznú Alapítvány kutatója tartja június 6-án, csütörtökön 17 órától a Városi Levéltár Szekfű Gyula termében, a Zichy liget - Malom utca sarkán.

Az ingyenesen látogatható programra mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >