Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Vándorszínjátszó Fesztivál június 7-én és 8-án Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. június 05.
Léleköltöztető versekkel, zenékkel, utca- és kamaraszínházi előadásokkal, improvizációs játékokkal várja az érdeklődőket a második Pönögei Kis Pál Vándorszínjátszó Fesztivál. A Szín-Tér Egyesület minifesztiválját június 7-én és 8-án rendezik a Fő utcai Igézőben, és az épület előtt, a Belvárosban. A részvétel ingyenes, de a beltéri programokra – a férőhelyek korlátozott száma miatt – előzetes regisztráció szükséges az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.

 


Június 7-én és 8-án rendezi meg másodszor a Pönögei Kis Pál Vándorszínjátszó Fesztivált a Szín-Tér Egyesület. A Petőfi Sándor vándorszínjátszó korában használt egyik álnevét viselő, kétnapos rendezvény sokszínű programmal várja idén is a látogatókat. Bábelőadás, zene, költészet, utcaszínház és kamaraelőadás, slam poetry és épületvetítés is szerepel a kínálatban.

A péntek 17 órai megnyitót követően a kaposvári Báb-Szín-Tér Vitéz László bábelőadásával indul a program, majd fiatal szerzők vers és prózái után Zselenszky Tamás műsora következik. Fél nyolctól Vass György színművész tolmácsolásában ismerhetjük meg az ezerarcú Petőfit, a nap pedig slam poetryvel és architekturális vetítéssel zárul.

A szombat is bábelőadással indul, 15 órától Lúdas Matyi történetét láthatjuk a Kereplő Bábszínház előadásában, majd utcai szavalóverseny, gyerekszínházak műsorai és fiatal szerzők mini drámái következnek a sorban. A 18 órakor kezdődő pápai Szó és Kép színpad társulatának műsora után Noémo akusztikus koncertjén vehetünk részt, majd a Szabad Színház Átok című előadása zárja a színpadi műfajokat. A minifesztivál Tóth Emőke irodalmi kvízével ér véget.

A programokon való részvétel ingyenes, de a beltéri eseményekre – a férőhelyek korlátozott száma miatt – előzetes regisztráció szükséges az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen. Bővebb, naprakész információ elérhető a fesztivál Facebook eseményénél: https://www.facebook.com/events/989682715547959/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >