Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Szocialista ejtőernyősök Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 30.

Image"A szocialisták olyan személyi kinevezésekről döntenek, amelyekkel hosszúidőre bebetonozzák magukat." - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján. Cser-Palkovics szerint ezek a kinevezések veszélyesek és károsak mert nem az emberek, nem Magyarország, hanem pártok érdekeit szolgálják. Ilyen, az állampolgárok számára káros kinevezésnek nevezte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete és a Központi Statisztikai Hivatal elnökének jelölését. 

 

Ezen kívül a nagykövetek és az uniós biztos jelölését is.

"Ezek a kinevezések azt bizonyítják, hogy a kormány hosszú évekre tönkre akarja tenni az országot." - fogalmazott a Fidesz helyettes szóvivője.

Hétfőn a fideszes országgyűlési képviselők azokat a minisztereket interpellálják majd, akiknél megszülettek azok a döntések, amelyek az "ejtőernyőzésekről" szólnak: az egészségügyi, az oktatási és kulturális, a nemzeti fejlesztési és gazdasági, valamint a külügyi tárca vezetőjéről van szó - szögezte le Cser-Palkovics András

 

Image
Fotó: Fidesz

Újságírói kérdésre válaszolva azt mondta: néhány hónappal az országgyűlési választások előtt az a kormány, mely nem rendelkezik társadalmi felhatalmazással, az uniós biztos személyéről legfeljebb egyeztetéseket követően dönthetett volna.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >