Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Izom és agy Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. december 02.

ImageA Fejér Megyei Diáksport Szövetség rendezvényén tegnap délután a megye általános- és középiskoláinak azon diákjait köszöntötték, akik mind a sportban, mind a tanulásban kiemelkedőt nyújtottak. Mellettük testnevelő tanárok is elismeréseket vehettek át. A Megyeháza Dísztermében Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a megjelenteket, és megnyitójában elmondta, hogy nemzetünk nagyjai közt mindig is ott voltak a kiváló sportolók, nem kevesen Fejérből indultak, és indulnak ma is győzelmeikre.

 

"Sajnos a sportfinanszírozás a megkívántnál mindig kevesebb, így megyénk több remek sportlétesítménnyel - például a VVSI-vel - még mindig szerencsésnek mondhatja magát. Remélhetőleg a sportpálya az is marad, ami, és nem épül kaszinó a helyén... Nagyon jó, dicséretes az, amikor egy gyerekben, fiatalban egyszerre van jelen a tudásvágy és a versenyszellem, maradjon ez így, és segítsék tovább is a tanárok, a felnőttek ezeket a fiatalokat!" - fejezte be.

A beszédet követően a megye "jó tanulói - jó sportolói", majd a diáksport körzetek legeredményesebb tanulói-sportolói, végezetül a FMDSz által alapított Fejér Megye Diáksportjért díjra javasolt pedagógusok vehették át elismeréseiket Törő Gábortól, Balsay Istvántól, a közgyűlés másik alelnökétől, dr. Varjú Mihály megyei főjegyzőtől, Nagy Sándortól, a megye sportjáért felelős tanácsnoktól, Tóth Erikától, az önkormányzat Ifjúsági és Turisztikai Bizottsága elnökétől és másoktól.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >