Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Ökumenikus kenyéráldás Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 20.

ImageMég a környező településekről is érkeztek hívek Sárszentmihályra, hogy részt vegyenek az ökumenikus kenyéráldáson. A faluban már hosszú évek óta nem volt lehetősége az itt élőknek arra, hogy ilyen programon imádkozhassanak. Most viszont egy helybeli lakó, Szabó Tibor István kezdeményezésére megvalósulhatott e régi álom.

 

„- E rendezvény is bebizonyította, hogy igenis szükség van arra, hogy ünnepeinket méltó módon megtartsuk.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek az „ötletgazda”, Szabó Tibor – „Nagy öröm volt látni, hogy jóval több mint száz ember gyűlt össze a templomban, s közösen adtunk hálát az új kenyérért. A családi nap után ismét bebizonyosodott, van esély arra, hogy a sárszentmihályi embereket felrázzuk, a közéletet pezsgőbbé tegyük.”

Image
.

 
Image
A háttérben, fekete öltönyben látható az ötletgazda, Szabó Tibor

„Persze, nem egyszerű a feladat, de a jövőben is ezen dolgozom majd minden erőmmel.” – jelentette ki a fiatalember, aki egyébként a Fidesz polgármester-jelöltje.

Image
Óriási tömeg gyűlt össze a helyi templomban

Szabó Tibor István örömének adott hangot amiatt is, hogy talán elindult a folyamat, amelynek révén a katolikus és református egyházközség - hosszú idő után - rendszeresen rendez majd közös programokat – a sárszentmihályiak és sárpenteleiek nagy örömére.

Image
Fotó: Temesvári Márta
 
< Előző   Következő >