Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Busszal ütközött egy furgon a Balatoni úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. szeptember 23.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére ma reggel 6 óra után néhány perccel. A jelzés szerint Székesfehérváron, a Balatoni úton egy autóbusz és egy kisteherautó ütközött, s egy sérült a roncsok közé szorult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Küzdelem utolsó lehelletig Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 17.

ImageAz Alba Volán nagyon fiatal farmcsapata mindent kiadott magából, de a mérkőzés végén kijött a két csapat közti tudás- és tapasztalatkülönbség, így tekintélyes előnnyel tudott nyerni a HC Csíkszereda csapata. - Az Alba Volán bátran kezdte a találkozót, egy emberhátrányt is sikerült kivédekezni, ám a védők első igazán rossz helyezkedését rögtön góllal büntette Saluga. Mezőnyfölényben volt a HC, de így is akadt egyenlítési lehetőség egy szép Tóth-Farkas-Rajz támadás végén.

Tovább...
 
Szabadegyetemi előadás-sorozat a KFJ-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 16.

„„A globalizáció ellentmondásai és az interkulturális feszültségek napjainkban IV.” – címmel indul idén ősszel útjára a KJF Kulturális Tanulmányok Tanszéke által meghirdetett szabadegyetemi előadás-sorozat. – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth Bence, a Főiskola PR-referense, akitől megtudtuk: a program mindenki számára nyitott és ingyenes – ahogy korábban már megszokhatták az érdeklődők.

Tovább...
 
Halálos baleset a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 16.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére ma reggel nem sokkal fél hét után. A 63-as főúton Székesfehérvár és a bodakajtori bekötőút között egy személyautó és egy hűtőkocsi ütközött. A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Két súlyos baleset másfél órán belül az esőben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageMásfél óra alatt két balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a mai napon. Seregélyes és Sárosd között két személygépkocsi ütközött. A tűzoltók három sérültet feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki a roncsok közül. Nem sokkal később a 7-es főútra kérték a segítségüket, ahol Székesfehérvár és Dinnyés között szintén két autó ütközött össze.

Tovább...
 
Első kéklámpás horgászverseny a Palotavárosi-tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság, a Fehérvári Tűzoltók Egyesülete, valamint a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének székesfehérvári egysége első alkalommal rendezett horgászversenyt a kéklámás szervek részére augusztus 13-án szombaton a Palotavárosi-tavaknál. A versenyen közel húsz induló volt. Közülük az első helyet dr. Kulcsár Aranka szerezte meg a rendőrség képviseletében, aki 5 kg 55 dkg kifogott hallal szerezte meg az első helyet.

Tovább...
 
Belső védelmi gyakorlat a Shell Gasnál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA belső védelmi terv gyakorlatát tartották szeptember 12-én pénteken a Shell Gas Hungary Zrt. székesfehérvári töltőüzemében. A Sóstói Ipari Parkban lévő üzemben a feltételezett veszélyhelyzet szerint egy baleset miatt a palacktároló telepen megrongálódott egy PB-gázpalack, amelyből szivárogni kezdett a gáz, és később ki is gyulladt.

Tovább...
 
Suzuki és kisteherautó karambolja Csákberénynél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 09.

ImageFelborult egy kisteherautó hétfőn reggel Csákberény közelében. A Citroën Jumper egy Suzuki Swifttel ütközött Csákberény és a Gánt-Csákvár-Zámoly elágazó között, majd az út mellett a jobb oldalára borult. A Suzukit vezető súlyosan sérült férfit egy szabadnapos székesfehérvári tűzoltó - aki a baleset után érkezett autójával - segítette ki az összeroncsolódott kocsiból. A Citroënben öten ültek, közülük hárman könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Helikopterbaleset bemutatója Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 07.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében egy tömeges helikopterbaleset mentési gyakorlatát tartották szombaton a sukorói focipályán. A feltételezés szerint a helikopter bemutatót tartott, ám eközben nekirepült a domboldalnak, végül a focipályán lezuhant. A szétrepülő törmelékektől 40-50 ember, köztük gyerekek sérültek meg, s a focipálya mellett kisebb területen az aljnövényzet is kigyulladt. A mentésben közel húsz mentőautó vett részt, köztük a Máltai Szeretetszolgálat osztrák és német járművei is.

 
Egy gázpalack is felrobbant a maroshegyi tűzben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 07.

ImageKigyullad családi házhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap hajnalban néhány perccel fél kettő előtt Székesfehérvárra, a Újhegyi utcába. A helyszínen a jelzéssel ellentétben nem családi ház, hanem egy ezer négyzetméteres telken egy kalyiba és egy fémborítású melléképület, valamint építési faáru és egyéb szigetelőanyagok borultak lángba. Egy ember égési sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Szalagkorlátnak csapódott egy Ford a 8-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 02.

ImageEgy külföldi rendszámú személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött vasárnap éjszaka a 8-as főúton. A Várpalota felől Székesfehérvár felé haladó Ford Escort a főút csóri elkerülő szakaszán a baleső szalagkorlátnak ütközött, majd az úton keresztbe fordulva állt meg. A személygépkocsiban négyen ültek, őket a mentők kórházba szállították.

 
<< Első < Előző 191 192 193 194 195 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2091 - 2101 / 2137