Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Családon belüli erőszak miatt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 11.

ImageCsaládon belül történt tettlegesség miatt indult eljárás két esetben is a Székesfehérvári Rendőrkapitányság illetékességi területén. A székesfehérvári és az úrhidai esetben férjek bántalmazták nejeiket…

 

Székesfehérváron egy lakótelepi lakásból kért segítséget délután egy házaspár fiú gyermeke, mert édesapja lakásukban bántalmazta édesanyját. Az asszony könnyű sérüléseket szenvedett. A férjhez orvost kértek a járőrök, aki a férfi kórházi elhelyezését látták indokoltnak. Az agresszív férjet a pszichiátriai osztályon helyezték el, ahová rendőri kísérettel szállították be a mentők. - tudtuk meg R. Szabó Ágnestől, a FM RFK szóvivőjétől.

Úrhidán nem sokkal ezt követően szabadultak el az indulatok. Ezúttal az asszony hívta telefonon a rendőrség ügyeletét, mert férje megverte. A körzeti megbízott beszállította az asszonyt kórházba, ahol sérüléseit nyolc napon belül gyógyulónak ítélték. A férjet előállították és mivel kiderült, hogy a feleségével szembeni tettlegessége rendszeres, ezért vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról hoztak végzést.

 
< Előző   Következő >