Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Évzáró bankett Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 29.

ImageHétfőn este jó hangulatú vacsorával búcsúztatta a 2010/2011-es klubszezont a Sapa Fehérvár AV19. Az idény azonban még korántsem ért véget, hiszen inenntől kezdve a válogatotté a főszerep a magyar jégkorongban. - Finom vacsora melletti kedélyes beszélgetéssel vettek búcsút egymástól a Sapa Fehérvár AV19 játékosai, edzői, vezetői, szponzorai és munkatársai. Kemény évet hagyott maga mögött az egyesület, megannyi nehézséggel, küzdelemmel és emlékezetes pillanattal.

 

Telt házas rangadók, hajszálon múló EBEL-playoff, bajnoki cím sorozatban kilencedszer - csak néhány kulcsszó, amely ezt a szezont fémjelezte.

Ebben az összeállításban többet aligha találkozik ez a csapat egymással, a profi sport sajátossága, hogy a holtszezonban játékosok távoznak és érkeznek. A nyakakban lógó bajnoki aranyérem azonban örökké emlékeztetni fog mindenkit a 2010/2011-es szezon közös élményeire. Válogatott játékosaink számára hamarosan kemény munka kezdődik a budapesti VB-re felkészülendő, a többiek számára pedig kezdetét veszi a tavaszi pihenő.

A Sapa Fehérvár AV19 ezúton szeretné megköszönni minden kedves szurkolójának az egész klubszezonon át tartó kitartó és töretlen támogatást! A rendszeres telt házak látványa, drukkereink sohasem lankadó lelkesedése nélkül az idény sikerei nem születhettek volna meg!

Honlapunk fókuszába az elkövetkezendő hetekben a visszatekintés és az előretekintés egyaránt bekerül. Edzői, játékos- és vezetői interjúkkal fogjuk elemezni a mögöttünk hagyott szezont, ezzel párhuzamosan pedig részletesen beszámolunk a magyar válogatott világbajnoki felkészüléséről és vb-szerepléséről.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >