Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Delfin SE: hajózás és bemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 22.

Image

A Magyar Úszás Napján Balatonfüreden az esemény központi rendezvényén a "Jövő Bajnokai" programban is érdekelt alig 12 éves Ács Barbara képviselte Székesfehérvárt és a Delfin Sportegyesületet. Az ország legjobb, legtehetségesebb fiataljai a nagyon alacsony vízhőmérséklet okán nem csobbantak bele a Balatonba, ugyanakkor számtalan szárazföldi sportprogramban vettek részt.

 

A sportágnépszerűsítő esemény egy kellemes kis hajózással ért véget. Ezzel párhuzamosan a fehérvári programból is kevették a részüket Dániel András és kollégái tanítványai.

 


 

A Csitáry G.Emil uszodában az eseményeket Magony Tamás a helyi önkormányzat sportirodájának munkatársa koordinálta. Itt bemutató edzést tartottak az úszószakosztályok, így a Delfinesek is. A Vadex ZRT zártörű versenye után délutántól estig bárki ingyen úszhatott a fedett nagymedencében.

Az esemény kiemelt programja, az „Ússz egy hosszt!” ingyenes országos akció ünnepélyes székesfehérvári rajtja 15.00 órakor volt. A kezdeményezés legfőbb célja, hogy minden gyermek tanuljon meg úszni. (Fotó: Dánielné Róth A. Zsuzsanna)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >