Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Tokaji távozik a Volántól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 22.

Image

Gőzerővel dolgoznak a háttérben a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának vezetői a jövő szezonra vonatkozó költségvetés és keret kialakítása érdekében. Mivel a helyi önkormányzat igen komoly mértékű, százmilliós hitellel segített a klubon, az anyagi lehetőségek és a leendő játékosállomány tekintetében is realizálódik a helyzet. Elindult a jövés-menés is a csapatnál.

 

 

A két kapus, Hetényi és Rajna, valamint a mezőnyjátékosok közül Varga Arnold és Kovács Csaba aláírta új szerződését, s van már egy új légiósa is a gárdának, a csatár Chris Francis személyében. A korábbi csapatkapitány viszont távozik: Tokaji Viktor 8 év után vált klubot.

Az egyik legjobb és kétségkívül legrutinosabb honi védő mindkét bravúros feljutáskor ott volt a válogatottban, igaz, a sapporói "csoda" után az idei lengyelországi győzelmeket sérülése okán csak a segítő stáb tagjaként élhette meg. 38 évesen köszön el a Volántól, a tervek szerint az Ifj. Ocskay-emléktornán méltó búcsúztatásban elsz majd része a népszerű "Tokinak".

Jó hír, hogy Frank Banham a műtétje után már edzésben van, a következő szezonban még biztosan láthatják őt Volán- és válogatott mezben a magyar hokirajongók.

Tárgyalnak a vezetők Nagy Gergővel is, aki 2 éves tengerentúli kitérő után térhet haza, duplán is, hiszen fehérváról indulva került előbb Miskolcra, majd onnan Amerikába. Most újra Volán mezt ölthet magára.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >