Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Sárbogárdi ezüstérem kismotorfecskendő-szerelésben Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. június 22.

Image

Sárosdon rendezték meg az V. Országos Kismotorfecskendő Bajnokság negyedik fordulóját a hétvégén. A csapatok „modern”, „retro” és „retro női” kategóriában mérték össze tudásukat és ügyességüket.
 
 
A kismotorfecskendő-szerelési bajnokság fő célja, hogy az ország mentő tűzvédelmében résztvevő szervezetek csapatai versenyszerű keretek között mérhessék össze felkészültségüket egy olyan versenyszámban, amelynek hagyományai a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi tűzoltó-parancsnokságok, továbbá az önkéntes tűzoltó egyesületek tekintetében is azonosak.
 
A bajnokság idén nyolc fordulóból áll, ezek közül legalább négyen kell egy-egy csapatnak részt vennie és érvényes szerelést végrehajtania, annak érdekében, hogy elnyerhesse a bajnoki címet. Emellett minden fordulón külön értékelik a legjobban szereplő csapatokat.
 
A sárosdi megmérettetésen a „modern” és a „retro” kategóriában tizenhat-tizenhat, a „retro női” kategóriában három csapat állt rajthoz.
 
Fejér megyét a sárbogárdi hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltó-parancsnokság, a sárosdi és az iszkaszentgyörgyi önkéntes tűzoltó egyesület képviselte. „Modern” kategóriában a sárbogárdi hivatásos tűzoltók a második helyen ezüstérmet szereztek.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >