Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Varkocs: Erdélyben is jól ütöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 27.
Újabb rangos versenyen képviselték eredménnyel az egyesületet és Székesfehérvárt a Varkocs Box Club sportolói. A fehérvári ifjak a válogatottnál is tevékenykedő vezetőedzőjük, Turós Arnold vezetetésével ezúttal a nemzeti színekért is küzdhettek Székelyföldön az Edély Kupán. A juniorok között érdekelt 63 kg-os Bojtos Csaba és az ifjúsági korú 64 kg-os Lakatos Rajmund képviselte a VBC-t a 4 ország ringharcosait felsorakoztató viadalon. Előbbi második, utóbbi első helyzett lett!

 

 

Turós Arnold elmondta, hogy a csapat többi tagja Oroszlányból és Veszprémből érkezett a keretbe. Wittmann Ferenc ifi 81 kg-os kategóriában, Sárközi Attila elit 69 kg-ban, és a szintén ifi korú László Andor 64 kg-ban indult. Utóbbi éppen Lakatos Rajmundot győzte le a döntőben, így lett második a fehérvári fiú, aki így is dicséretet érdemel helytállásáért.

 


 

Bojtos Csaba a Varkocs BC üdvöskéje élete első rangos nemzetközi versenyén két hazai versenyző magabiztos legyőzése után állhatott fel végül a dobogó legfelső fokára. Az ő teljesítményét az eredmény minősíti, mindazonáltal a ringben végzett munkája is kifogástalannak bizonyult, méltán volt vele elégedett trénere.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >