Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Otthon égett az FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 26.
Bár a szezon előtti célok a legjobb 4 közé kerülésről szóltak, az NB I -ből eddig eltelt 8 forduló alapján erre nem lesz esélye a Fehérvár KC női csapatának. Bakó Botond együttese idén eddig nem csak a mezőnyből kiemelkedő ETO -tól és a Fraditól kapott ki, egy Dunaújváros elleni hazai döntetlentől eltekintve minden közvetlen vetélytársától, sőt, a leggyengébbek közé tartozó MTK-tól is!

 

 

Szombaton este a Vác mért komoly csapást az FKC-ra, egészen simán, végig vezetve nyert 28-23 -ra a Köfém Sportcsarnokban. Ezzel a 7. helyen állnak Tápaiék, s hatalmas formajavulásra, mindemellett sok szerencsére lesz szükségük céljaik megvalósítása érdekében.

Nyilván ezek együttes megléte igen csekély mértékben valószínű, így marad az, ami évek óta: reménykedni a riválisok sok boltlásában, s abban, hogy talán, majd jövőre...

A szezonból mindazonáltal még sok van hátra. A keret nem rossz, de azt látni kell, hogy a közvetlen riválisoké, a Siófoké, az Érdé, a Dunaújvárosé és egy kicsit a Vácé is jobb, mint, tehát ez a 7. hely a realítás jelenleg. Néhány poszton mindenképpen erősítésre szorul annak érdekében, hogy a 4 közé jutás ne száraz statisztikai cél lehessen, hanem reális, és elérhető.

Folytatás október 31-én szombaton 18 órakor Siófokon. Egy újabb meccs, ahol nem az FKC lesz az esélyes, de egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás bátor, koncentrált játékkal a győzelem!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >