Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Katonai Toborzó Nap látványos bemutatókkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 19.
ImageÁprilis 27-én reggel 9 órától a második alkalommal szervezik meg a Katonai Toborzó Napot Fehérváron, a Szabadságharcos úton, a Kodolányi János Középiskola előtti parkolóban. Az érdeklődők a lézerpuska-lövészetet, a repülőgép-szimulátort is kipróbálhatják és játékos katonai vetélkedőn vehetnek részt.

 

A rendezvény célja, hogy az érdeklődők hiteles képet kapjanak a katonai szolgálatvállalás lehetőségeiről és formáiról, a toborzón szó lesz a juttatásokról, illetve a bekerülés feltételeiről is. Az eseményen képviselteti magát a Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrede,  a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalja, a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandárja és a Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központja is, akik látványos haditechnikai bemutató keretében népszerűsítik alakulatukat.

 
Az eseményt a székesfehérvári helyőrségi zenekar látványos térzenéje nyitja meg. Az érdeklődők a lézerpuska-lövészetet, a repülőgép-szimulátort is kipróbálhatják és játékos katonai vetélkedőn vehetnek részt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >