Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Sikert arattak a tóparti kis szépségek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. május 04.
Velencei-tó Arca Gyermekszépségversenyt rendezett a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. A közel 50 induló három korcsoportban próbálta meggyőzni a zsűrit bájáról, szépségéről és rátermettségéről. Nem volt könnyű dolga Zsigóné Katinak, Mary T. Csajághynak és Pálfi Lászlónak, akik elmondásuk szerint minden gyereket nagyon szerettek és legszívesebben mindenkit díjaztak volna.

 

A döntnökök végül úgy határoztak, hogy az 1-3 éves korosztályban Szalay Kira és Kamocsa Bence, a 4-7 évesek között Szemes Hunor Örs és Barics Vanessza, a 7-12 éves korosztály indulói közül pedig Czakó Luca és Nagy Erik legyen a győztes, míg a zsűri különdíját Kiss Dorka és Kertész Kornél kapta.

A voksolás kapcsán Fekete Zsuzsanna főszervező elmondta, hogy május 13-án hirdetik ki a közönségdíjas nyerteseket, akikre a Facebook-oldalukon (https://www.facebook.com/velenceitoarca) lehet szavazni. A rendező alapítvány vezetője kiemelte, hogy köszönettel tartozik a támogatóknak, partnereknek, így Tóth Ivett stylistnak és László Petra fodrásznak a gyerekek felkészítéséért illetve a Célpont pizzériának a helyszínért és a gyerekeknek felajánlott étkezésért. Köszönet illeti a zsűrit is Zsigóné Katit, Csajághy Marikát és Pálfi Lászlót, valamint Andi bohócot, az énekesnő Láryt és Bíró Krisztit, akik a maguk kiváló produkciójával járultak hozzá a jó hangulathoz.

Fekete Zsuzsanna hozzátette: a helyi nyári táborokra szépen gyűlik a támogatás. Annyi már most kijelenthető, hogy 17 gyermeket biztosan tudnak fogadni egy-egy hétre valamelyik Velencei táborban. Igazán jól sikerült a nap, eltekintve a hely szűkösségétől, de a gyerekek érdekében mindenki elfogadta e helyzetet és egy jót buliztunk Bíró Krisztával, Andi bohóccal és Láryval.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >