Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Eger városa Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 15.
ImageA Székesfehérvári Királyi Napok díszvendége 2016-ban Eger városa. A program során a megyeszékhelyek vezetői együttműködési megállapodást írtak alá, és a hevesi delegáció tagjai részt veszttek városunk ünnepi rendezvénysorozatán. A kulturális fesztiválra kilátogatókat Eger standja a Vörösmarty Színház melletti szökőkútnál várja és invitálja egyben játékra, amivel helyi borokat és wellness hétvégét lehet nyerni.

 

Heves megye fővárosa, Eger volt a díszvendége a Székesfehérvári Királyi Napok összművészeti nyári fesztiválnak. A program nyitásaként a két város polgármesterei, Habis László és dr. Cser-Palkovics András együttműködési megállapodást írtak alá a partnerség megerősítésére. A hevesi delegáció részt vett az ünnepi rendezvénysorozat programjain is.

Eger városának standja a Vörösmarty Színház melletti szökőkútnál várja a fesztiválozókat, és minden érdeklődőt játékra invitálnak. Augusztus 18-án, csütörtökön 19 óráig a Tourinform Eger képviselői hívják a vállalkozó kedvűeket egy kérdőív kitöltésére – a szerencsések a napi sorsolásokon egy palack egri bort vagy fődíjként wellness hétvégét nyerhetnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >