Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Bibliai Szabadegyetem a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 15.
Tizenöt alkalmas előadássorozat indult útjára a Bibliáról szeptember elején a Művészetek Házában. A szabadegyetemi részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Főiskolai és egyetemi tanárok tartanak előadásokat a Bibliai Szabadegyetem keretében minden kedden 18 órától a Művészetek Háza Lila termében. Az előadók mindegyike széles körű teológiai, filozófiai és pastorál-pszichológiai gyakorlattal rendelkezik, akik a hallgatóknak átfogó háttértörténeti és szerkezeti ismereteket szeretnének átadni a Biblia könyveiről. 

A múlt héten indult rendezvénysorozat első témája a Zsoltárok könyve volt, amiről Ócsai Tamás tartott előadást. A mostani keddi alkalommal pedig Egerváriné Kökényes Zsuzsa várta az érdeklődőket, akiknek a Példabeszédek könyvéről beszélt.

A szervezők a december 20-ig tartó szabadegyetem valamennyi előadására minden olyan érdeklődőt várnak, akiket mélyebben érdekel a Biblia, és annak megismerésével általános műveltségüket szeretnék bővíteni.   

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >