Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Régi riválisa ellen javított a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 20.
ImageElső hazai mérkőzésén 2-1-re legyőzte a szlovén Olimpija Ljubljanát a Fehérvár AV19 jégkorong csapata az EBEL 2. fordulójában, így némileg feledtette szimpatizánsaival a nyitókörös klagenfurti 0-5-ös K.O.-t. Ez volt az új tréner, Benoit Laporte első sikere a Volán kispadján, s együttese ezzel a 3 ponttal mindjárt fel is jött a 12 alakulatot számláló tabella 7. pozíciójába.

 

A fehérvári gólokon Adam Courchaine és Erdély Csanád osztozott. A FAV19 az első játékrész közepén szerezte meg a vezetést, de az "ősi" regionális rivális hamar egalizál. A győztes találat - amely a megérdemelt győzelmet hozta - az utolsó harmad elején született meg.

A Laporte-gárda legközelebb pénteken (09 23) a félelmetesen, két kiütéssel kezdő Villach, majd szombaton - egyaránt 19:15-kor - a két zakóval nyitó Dornbirn csapatát fogadja az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

A MOL Ligában szereplő "kis Volán", a Fehérvári Titánok néven szereplő egylet az újonc, romániai Galati vendégeként úgy kapott ki a hosszabbításban 3-2-re, hogy 4 perccel a rendes játékidő vége előtt még 2-0-ra vezetett, ezzel pedig csak 1 pontot szerzett a 3 helyett. Kóger István vezetőedző alakulata 4 meccs után még nem nyert 60 perc alatt, ám ha azt nézzük, hogy tavaly sem volt sokkal rózsásabb a helyzet az idény elején, majd végül kis híján döntőt játszott, akkor még nincs miért aggódni.

A második számú gárda legközelebb kedden 18:30-kor Brassóban vendégszerepel, ahol nem lesz könnyű, de összejöhet akár az első 3 pontos siker is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >