Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Sima zakó az oroszoktól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 06.
ImageMár a jövő jegyében felforgatott csapattal, több újonccal, soha nem látott - és valószínűleg soha vissza nem térő - összeállításban lépett pályára az ugyancsak tartalékos oroszokkal szemben barátságos mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott. Bernd Strock egyúttal a pénteki, andorrai vb-selejtezőre is hangolt együttesével a Groupama Arénában.

 

A kísérletezgetés és a hangolás sem sikerült túl jól, mert bár voltak biztató momentumok is, a szbornaja simán, 3-0-ra nyert, különösebb megerőltetés nélkül. Védelmünk könnyűnek találtatott, viszonylag kevés ziccer is elég volt a vendégeknek a három gólhoz, míg a mi oldalunkon a néhány kecsegtető szituációból egyetlen találat sem született.

Márkvárt, Kleisz, Eppel, és Balogh Norbert elmondhatja magáról, hogy felnőtt válogatott lett, de Hangya, Sallai és Vinícius is gyakorlatilag újoncnak számít a maga 1-2 válogatottságával. Közülük Eppel öngólt vétett, de nem mozgott rosszul, Márkvárt szintén megtette a magáét, mindazonáltal nehéz elképzelni egy olyan sikeres magyar válogatottat, amelyikben ők - és a többi felsorolt - lesznek a nyerő emberek. Persze, ne legyen igazam...

Pénteken jön egy tulajdonképpen csak papíron téttel bíró andorrai vb-selejtező, hiszen kijutni a világbajnokságra csak földöntúli csoda árán tudnánk, mivel a 3. helyért itt - az Eb-kvalifikációval ellentétben - nem adnak semmit, márpedig maximum már csak erre van sanszunk. Ebből a nézőpontból szemlélve Storck bátran kísérletezgethet, akár Andorrán is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >