Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Szerdán kezdődik a kosárfinálé Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 06.
ImageA Falco három szoros meccsen "kisöpörte" a Körmendet a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében, az alap- és középszakasz-győztes Alba Fehérvár Puebla+ pedig a ZTE elleni 3-1-es sikerrel biztosította helyét a végső ütközetekre. - Elkészült a három győzelemig tartó döntő végleges menetrendje.

 

Június 7-én 19.00 órakor Székesfehérváron kezdődik a sorozat, majd három nappal később (14.45) Szombathelyen, június 13-án, kedden 19.30-kor újra a Gáz utcai csarnokban randiznak a felek. Amennyiben szükség lesz negyedik mérkőzésre, azt június 16-án, pénteken 18.00 órakor a Falco otthonában, az esetleges végső ütközetet június 18-án, vasárnap 21.00 órakor Fehérváron rendezik meg. Mindegyik mérkőzést az M4 tv csatorna élőben közvetíti.

Az Alba hazai meccseire hamarosan lehet már jegyeket vásárolni. Érdemes figyelni a www.albakosar.hu weboldalt, ahol az elővétellel kapcsolatban minden információ megtalálható lesz.

Ami az esélyeket illeti, egy döntőben nehéz előre jósolni bármit is, azon kívül, hogy mindkét fél a legjobbját nyújtja majd. Az Alba javára billenti a mérleg nyelvét a pályaelőny, az, hogy az alapszakaszt és a középszakaszt is az élen zárta, már megnyerte a Magyar Kupát, s az is, hogy eddig általában a fehérvári egylet jött ki jobban a két csapat fontos párharcaiból. 2000-ben pl éppen egy bajnoki döntőt nyert meg az Alba(comp) a Falco ellen. A szombathelyi gárda viszont arra alapozhat, hogy egyetlen csapatként nem kapott ki még ebben a bajnoki idényben saját otthonában, s éppen a szezon hajrájára lendült igazán formába. Szóval, izgalmak egészen biztosan lesznek, minden más azonban bizonytalan.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >