Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
EB előtt: A fehérvári lányok nemzetközi sikerei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 06.
ImageA Ramblin Jesters egy meghívásos alapon működő elit férfi és női hetes rugby csapat, ami azt jelenti, hogy egy-egy tornára a kontinens és a szigetország legjobb játékosai kerülnek kiválasztásra egy-egy megmérettetésre.

 

 Ramblin Jesters június 3-án Londonban a 'Summer Social' hetes rögbi tornán győzött, a döntőben Skócia ellen 21-7 arányban kerekedtek felül a Fehérvár Rugby Club játékosával, Gyolcsos Máriával a soraikban. A csoportmérkőzéseken és a helyosztókon az angol első osztály csapatait (London Wasps, Saracens, Wooden Spoons. Honey Badgers) győzték le meggyőző fölénnyel. 

Eközben Huszti Katalin, a Fehérvár Rugby Club sarkazója, a női válogatott csapatkapitánya egy szintén meghívásos alapon működő alakulatban (MoSisters) bronzérmes lett a Valencia Rugby Festivalon. 

Remek előjel ez, hiszen az FRC mindkét kiválósága a június 10-11-én Ostrvavában (Csehország) rendezendő A csoportos Európa-bajnokság első fordulóján vesz részt. A keret tagja még a szintén fehérvári nevelésű, Franciaországban játszó Kiss Fanni is. 

"A Fehérvár Rugby Clubban a komoly edzői munkának köszönhetően mindent meg lehet tanulni ahhoz, hogy az ember kiváló játékos legyen. A fizikális és technikai alapok annyira beleivódnak az emberbe, hogy egy magasabb szinten  is gond nélkül felveszi a ritmust" - GyM.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >