Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Szombathelyen jött vissza az Alba! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 10.
ImagePapírforma, statisztika, előzetes lélektani előny? Mit sem számít, ha az Alba Fehérvár Puebla+ férfi kosárlabdázóiról beszélünk. Az NB I fináléjának második mérkőzésén ugyanis annak a Falco KC-nak az otthonában nyertek 75-65-re, amely előtte még ebben a szezonban nem kapott ki saját közönsége előtt, s szerdán egy lélekromboló, egypontos győzelmet aratott Székesfehérváron.

 

Ezek után felesleges is a további esélyeket latolgatni, mindazonáltal a lélektani előny most - elvileg mindenképp - az Albánál van. Braniszlav Dzunics csapatából Taylor 16, Shepard 14, Edwards 12 pontig jutott, de ők is messze voltak legjobb formájuktól. Ahogy a szombathelyiek is, így a hajrában higgadtabb, kicsit kevesebbet hibázó együttes diadalmaskodott.

Gyakorlatilag egy bakiparádé volt az egész mérkőzés, egyik csapat sem találta a ritmust, nyomokban sem volt olyan színvonal, mint a szerdai, fehérvári összecsapáson. Az utolsó 10 percre a vendégeknél  Taylor, Edwards és Shepard játéka feljavult, többször fontos pillanatban találtak be, vagy szereztek labdát, összességében ez döntött most. 21 győztesen megvívott találkozó után kapott ki otthon a Falco. A döntő 1-1-re áll, folytatás kedden (június 13.) 19.30-kor Fehérváron, a Gáz utcai csarnokban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >