Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
ÉGÉS!!! Kikaptunk Andorrától! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 10.
ImageEddig lehetett takarózni a tavalyi Eb szerepléssel, lehetett ezzel fedni az elmúlt szűk egy év nagyon gyenge eredményeit, a feröeri döntetlent, több meccs kínlódását, ám mostantól ki lehet mondani: az eddig érinthetetlen, nagy mágusnak tartott Bernd Storckot alaposan túlértékelte az MLSZ vezérkara, messze sem akkora szakember a német, mint azt sokat hitték.

 

Az a Bernd Storck, aki pénteken este a magyar labdarúgás legnagyobb szégyenét produkálta nemzeti csapatunk trénereként, mivel 1-0-ra kikapott Andorrától vb-selejtezőn! Megmagyarázhatatlan, elfogadhatatlan, szégyenteljes, fokozni sem lehet tovább. Ezek után Storcknak le kell vonnia a hatalmas bukás konzekvenciáit...

Igen, ez az az ember, akinek a kedvéért a világon is példátlan módon 3 hétre megáll rendszeresen a magyar bajnokság, mondván, a válogatott felkészülése mindennél fontosabb. Amióta ez van, szinte kilátástalan a mieink játéka és alig nyertünk meccset... Kérem, ez az Andorra, amely spanyol ötödosztályú és amatőr ligában focizgató játékosokból áll, csupán lelkesedéssel és szívvel felülmúlta azt a magyar válogatottat, amelyben Storck kipróbált sok fiatalt, akiknek elvileg most kellett volna bizonyítania! Ezek a srácok semmit sem bizonyítottak, ahogy Storck sem, csak annyit, hogy valószínűleg messze sem ért annyit a futballhoz, mint amennyit neki tulajdonítottak.

A meccs után a kapus Gulácsi úgy nyilatkozott: "...ami most megtörtént, az egyszerűen nem történhet meg..." Igaza van! Ilyen nem történhet meg! De mivel megtörtént, MINDENKI aki a pályán volt, szégyellje magát, aki pedig lemondhat, az gondolkodás nélkül tegye is meg! Erre nincs bocsánat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >