Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Forgalomkorlátozások a Bartók Béla téren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. augusztus 09.
Az Alba Regia Jazz Fesztivált idén ismét a Bartók Béla téren rendezik meg augusztus 9-e és 11-e között. A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályok miatt a koncertekre érkezőket beléptető kapukon keresztül engedik be. Így a teret lezárják az autós forgalom előtt. A Jókai és az Oskola utcában élők és dolgozók ideiglenesen a Mátyás király körút – Liszt Ferenc utca útvonalon hajthatnak be és ki ezekbe az utcákba.

 

 

Az Alba Regia Jazz Fesztiválnak idén a megújult Bartók Béla tér ad otthont. A szervezők tájékoztatása szerint a jelenleg érvényben lévő, a zenei rendezvényekre vonatkozó járványügyi szabályok miatt a koncertre érkezőket a tér három oldalán léptetik be. Ezért ebben az időszakban forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Jókai utcát lezárják az Ady Endre utcai csatlakozástól a Ciszterci Gimnázium könyvtárral szembeni kapujának vonaláig. Az Oskola utcát az Olvasóterem előtti munkaterület Ady Endre utca felé eső végénél zárják le. A Jókai és az Oskola utcai lakók, valamint az ott dolgozók közlekedését a Liszt Ferenc utca – Mátyás király körút felől biztosítják.

 

 
< Előző   Következő >