Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A nyár legváltozatosabb partisorozatát ígéri a Balaton Sound Nyomtatás E-mail
Írta: BalatonSound   
2023. április 04.
Az elektronikus zenei műfajok széles skáláját vonultatja fel idén a Balaton Sound, a szervezők több tucat nemzetközi nevet jelentettek be, köztük hatalmas világsztárokat, igazi műfaji különlegességeket, zenei újdonságokat, melyek közül gazdagon válogathatunk. Európa legmenőbb vízparti fesztiválja június 28-tól július 1-ig tart majd, Zamárdiban

 

A Nagyszínpon továbbra is javarészt EDM sztárok váltják majd egymást. A korábban már bejelentett nevek, mint példáulArmin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell vagy KSHMR mellé„most újabb fellépők érkeznek, minta világ egyik éllovasa,Tiësto, aki évtizedek óta biztos helyet foglal el a világ top dj-inek élvonalában és vele immár teljes a nagyszínpad headlinereinek listája. De a most bejelentett nevek között vanBlasterjaxxésRegard is” -jelentette be a projektvezető.

A színpad hivatalos Afterparty sávjába pedigJoel Corrymellé csatlakozott márAlle FarbenésRitonis.Az alternatív elektronikus zenerajongóinak kedvezve is egy nagyot merít idén a Balaton Sound.

A fesztiválon belül, a B my Lake nevével fémjelzett színpadokra mármajdnemteljes a lista: köztük van –a teljesség igénye nélkül -a világ legjobb női DJ-jének választottCharlotte de Witte, akinek férje,Enrico Sangiulianois itt lép majd fel.

 


 

Jön az immár klasszikus szupersztárCarl Cox,"a szakma legnagyobb példaképe”vagyazolasz sztárDJ,Joseph Capriati, de itt lesz a kijevi DJ páros, azArtbat, vagy a DJ Mag Top 100 listán szintén jegyzettAdam Beyeris.Élő show-val érkezik többek között Gioli & Assia, Tinlicker és Satori is.

Új színpaddal is színesedik a Sound idei kínálata, a Dreher Színpadon ikonikus party brandek váltják majd egymást naponta, a nagyszínpados programok végeztével. Itt mutatkozik majd beahouse és tech house műfajokra specializálódottClaptoneMasqueradepartisorozata, élen természetesenaz arany maszk mögé bújó DJ-vel.

A nagyszínpados Armin Van Buuren fellépéseután az új helyszínen a Rave Culturemutatkozik be, mely brand azzal a céllal született, hogy új szintre emeljék az elektornikus ütemű bulik élményét. Itt lép fel aW&W, akik a trance vonalán indulva a big room house és az EDM egyéb műfajai felé vezényelnek. De ide várjuk majd a szintén a világ élvonalában számon tartottWillSparksot is.

Ugyanez a helyszín fogadja be a nagy népszerűségnek örvendő hollandQ-Dancecsapatát, akik az elektronikus zene keményebb stílusaira, főleg a Hardstyle-ra, a Hardcore-ra és a Hard Trance-re összpontosítanak, olyan nevekkel most, mint aSub Zero Project, RAN-D, SefavagySound Rush–hogy csak néhányat említsünk.

A tört ritmusok éjszakáját hozza majd el aNext Levela Soundra, mások mellett olyan fellépőkkel, mitTchami vagya sokak által vártMatroda.

„A Sound nemzetközi hírnevét jól mutatja, hogy idén a DJ MAG Top 100 listájáról közel 20 világsztár mondott igent a felkérésünkre”–zárta a bejelentést Filutás Anna.

 

És álljon itt a most bejelentett nevek teljes listája:

A nagyszínpadosok névsorban:

Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Dimitri Vegas &, Like Mike, Don Diablo, Goodboys, Hardwell,Justus,KSHMR, Kungs, Ofenbach, Regard,Tiësto, Vini Vici, Yves V.A nagyszínpad afterpartysai: Alle Farben, Joel Corry, RitonABmyLake helyszínek underground szupersztárjai:Adam Beyer, Agents of Time, Amémé, Anfisa Letyago, Anna, Argy, Artbat, Carl Cox, Charlie Sparks b2b Parfait,Charlotte de Witte, Cera Khin,Clara Cuvé,Coeus, Dubfire, Enrico Sangiuliano, Fred Lenix, Gioli & Assia Live, Indira Paganotto,Joris Voorn,Joseph Capriati, LaylaBenitez,Pan-Pot, Parfait,Philipp Straub, Sam Paganini, Satori Live, Sebastian Leger,Tinlicker Live.

Jön a Masquerade, azaz Claptone, Ferreck Dawnvalamintmeglepetés vendégeik. Bemutatkozik a Rave Culture: Axmo, Dubvision, Olly James, W&W, Will Sparks. Itt lesz a Q-Dancecsapata: RAN-D, Rebellion, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, TNT, Villain. És a Soundra érkezik majd a Next Level: Dimension Dj set,Matroda, Sullivan King és Tchami.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >