Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Legyél Te is albás! – felvétel hirdettek az Alba Regia Táncegyüttes utánpótlás csoportjaiba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. április 25.
Legyél Te is albás! mottóval felvételt hirdettek az Alba Regia Táncegyüttes utánpótlás csoportjaiba. Az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola következő tanévére szeptember 15-ig lehet beiratkozni. Közben az iskola megnyitotta próbatermeit, április 25-én, kedden és 27-én, csütörtökön lehet bepillantani a próbákba.

 

Várják azokat a 6-22 év közötti gyerekeket és fiatalokat, akik szeretik a néptáncot, a mozgást, a játékot, a táncot, a zenét és tartósan, elkötelezetten szeretnének a tagjai lenni egy jó közösségnek, Székesfehérvár táncos családjának. Az intézménybe 2023. szeptember 15-ig lehet beiratkozni.

Az Alba Regia AMI április második felére megnyitotta próbatermeit a Malom utcai Táncházban, a programsorozatból két alkalom van még hátra. A 7–9 éves gyermekekből álló Csöröge csoport nyitott próbái április 25-én, kedden 16.30 és 18.00 óra között zajlanak Kneifelné Vass Éva vezetésével. A 9–11 éves korosztályból álló Dödölle csoport próbáit április 27-én, csütörtökön 16.30 és 18.00 óra között lehet megnézni Majorosné Szabó Veronika és Majoros Róbert vezetésével.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >