Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Weöres 110 – Kultúrfeszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 26.
Weöres Sándor születésének 110. évfordulója alkalmából az Értékmentők új programsorozattal várja az irodalomkedvelőket. A Szent István Király Múzeumban április 26-án, szerdán 18.30 órától a Weöres Sándor kozmikus költészete és titkos világai című könyv szerzője, Weiner Sennyey Tibor, József Attila-díjas költő, író tart előadást.

 

Az Értékmentők 2022-ben megvalósult “Hamvas Béla 125 év” programsorozatának sikerén felbuzdulva az idei esztendőben Weöres Sándor életművét szeretnék egy új programsorozat keretében feldolgozni. Azért is izgalmas Weöres, mert Hamvas Bélára több helyen is mestereként hivatkozik, így a “WEÖRES 110” programsorozatban is sokszor fel-fel bukkan majd a Hamvas-életmű.

A programsorozatot indító alkalommal Weöres életútjával foglalkoznak és természetesen a fontosabb műveket érintve megalapozzák a program további alkalmait, amelyeken részletesen egy-egy izgalmas témát érintenek majd.  Weiner Sennyey Tibor, József Attila-díjas költő, író a Weöres Sándor kozmikus költészete és titkos világai című könyv szerzőjének előadása április 26-án, szerdán 18.30 órakor kezdődik a Szent István Király Múzeum Rendház kiállítóhely dísztermében.

Az eseményen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációt igényel. Regisztrálni az alábbi link segítségével lehet: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd20XqD63W.../viewform...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >