Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hivatali mesék – a Prospero Színkör előadása szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 28.
A mindennapokból is ismert történeteket mutat be a Prospero Színkör új előadásában, a Hivatali mesékben. A társulat két alkalommal is előadja Czeller Péter darabját a következő hetekben.

 

 

A Prospero Színkör 2000 óta minden évadban legalább egy, színvonalas darabbal készül a székesfehérvári színházszerető közönségnek. Ezúttal hét színész, hét rövid jeleneten keresztül mutat be mindenki számára ismerős momentumokat a munka világából. A színpadon visszaköszönnek az unalmas meetingek, az abszurd állásinterjúk és a csapatépítő bulik, ahol valószínűtlenebbnél valószínűtlenebb események történnék meg az egyszerű dolgozóval. Az előadás után a társulat minden nézőt szeretettel vár egy kötetlen beszélgetésre is a színészekkel és a rendezővel.

Az előadásokat két alkalommal, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban, a Fürdő sor 3. szám alatt rendezik meg. Először április 29-én, szombaton 19.00 órától, majd május 9-én, kedden 19.00 órától játsszák a darabot. A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek, az online jegyvásárlást ide kattintva érhetik el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >