Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Újra Zenélő kastélypark program május 7-én Fehérvárcsurgón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. május 04.
Haydn, Palestrina, Bach, Krol és Ligeti művei csendülnek fel a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyparkban május 7-én, vasárnap 14.30 órától az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeinek előadásában. A kellemes tavaszi délután csodás kikapcsolódást ígér az Arborétumban, ahol a séta során több helyszínen találkozhatnak a művészekkel a program résztvevői. A koncert eső esetén sem marad el.

 

Több éves hagyomány, hogy az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeivel egy botanikai séta alkalmával találkozhatnak a Károlyi Kastélyba látogatók. A Zenélő kastélypark című program során amely a Károlyi József Alapítvány és a fehérvári muzsikusok együttműködésében jön létre a park különböző pontjain, az ősfák árnyékában játszanak a zenekar kamaraegyüttesei.

A május 7-én, vasárnap 14.30 órakor kezdődő programon olyan külföldi és hazai zeneszerzők darabjai csendülnek fel, mint Giovanni Pierluigi da Palestrina, Johann Sebastian Bach, Joseph Haydn, Kovács Béla, Bernhard Krol és Ligeti György. A közös családi kikapcsolódást ígérő programra jegyek 3000 forintért válthatóak online és a helyszínen, a Károlyi Kastélyban.

Eső esetén a séta elmarad, de a koncertet a kastély termeiben megtartja a zenekar.

A Zenélő kastélypark programról ízelítőt az Alba Regia Szimfonikus zenekar Youtube csatornáján találhatnak az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >