Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Újabb népmesés foglakozás, Játs(s)zma társasnap és akvarellkiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. május 18.
Három közösségi programra is várják az érdeklődőket a következő napokban az Aranybulla Könyvtárban. Május 19-én, pénteken folytatódik a Szövőmadár meseműhely népmesés foglalkozása, 20-án, szombaton ismét foglalkozást tart a Játs(s)zma társasjáték klub, majd 22-én, hétfőn Kárpátaljai gólyafészkek címmel nyílik akvarellkiállítás.

 

Május 19-én, pénteken 16. 30 órakor kezdődik az újabb népmesés foglalkozás 4-8 éves gyerekeknek a Szövőmadár meseműhellyel. A történet középpontjában ezúttal egy péklegény áll, aki útnak ered, és kalandjai során sok állattal hozza össze a sors. A mese a szeretet nyelvén szól a gyerekekhez, megtanít az állatokról való gondoskodásra, az idősek tiszteletére és a közösség összetartó erejére.

Május 20-án, szombaton 9.30
-12.00 óra között tartja a nyári szünet előtti utolsó foglalkozását a Játs(s)zma társasjáték klub. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló programot Kozma Ferenc játékmester vezeti, a belépés ingyenes.

Május 22-én, hétfőn 17.00 órakor Pék Eszter Anna művésztanár akvarelljeiből nyílik kiállítás Kárpátaljai gólyafészkek címmel
. Fellinger Károly Kárpátalja magyarlakta településeiről írt gyermekverseket, az ehhez a kötethez készített illusztrációkat láthatják az érdeklődők. A tárlatot Péntek Imre, Magyaroroszág Babérkoszorú-díjas és József Attila-díjas költő nyitja meg. Közreműködik. Orosz Anna és a Hungarikum Együttes.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >