Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Újabb gázáremelésre készül a kormány Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 01.

Image"Pofátlanul magas, 15-50 százalékos gázáremelésre készül a kormány." - mutatott rá újságírók előtt Cser-Palkovics András, kiemelve: minden nap, amit a hatalomban tölt ez a kormány, rossz az ország számára. - "Minél közelebb kerülünk az országgyűlési választáshoz, annál több igazságra derül fény. Bár a kormány szerint minden rendben van, mégis napról napra kerülnek napvilágra olyan adatok, melyek cáfolják az állítást, és egyértelműen mutatják, súlyos helyzetben van az ország." - jelentette ki a Fidesz helyettes szóvivője.

 

Magyarázatképpen hozzátette: az MNB már 4 százalék feletti inflációval számol, a KSH mai adata pedig 10,8 százalékos munkanélküliségről tanúskodik. - "1994 óta nem volt ilyen tragikus a foglalkoztatottsági mutató." - fűzte hozzá.

Image
fotó: Pelsőczy Csaba

Mint fogalmazott, a hírek szerint áprilisban 15-50 százalék közötti gázáremelésre készül a kormány, tehát ismét a legszegényebbekre teszik a legnagyobb terhet. Ezzel kapcsolatosan a honatya arra emlékeztetett, hogy néhány hete a szocialisták még kampányt folytattak a távhő áfájának csökkentése miatt, amivel 17 milliárdot spóroltak az embereknek, most azonban a gázártámogatás leépítésével 55 milliárdot vesznek el tőlük.

"Minden nap, amit a hatalomban tölt ez a kormány, rossz az ország számára." - szögezte le végül Cser-Palkovics András.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >