Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Árvízkárosult területekről érkeztek gyermekek Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 24.

ImageEgy gyermekcsoport érkezett Székesfehérvárra az árvíz sújtotta területekről, Sátoraljaújhelyről és Hernádkakról. A fiatalokat városunk önkormányzata hívta meg, hogy elfeledtessék velük egy kis időre a problémákat. Ennek megfelelően vendéglátásukat és a nekik szervezett programok költségeit Székesfehérvár az árvízkárosultak számára indított gyűjtésből, az augusztus 20-ára tervezett tűzijáték árából, valamint egyéb önkormányzati forrásból fedezi.

 

A gyermekeket – mintegy ötven főt – dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, Viniczai Tibor, Székesfehérvár polgármesteri feladatokkal megbízott alpolgármestere, és Brájer Éva országgyűlési képviselő, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke fogadta tegnap este a Városháza udvarán.

Image
.

A sajtó számára szervezett tájékoztatón elhangzott, hogy 29 cég ajánlotta fel támogatását az akcióhoz. Így a gyermekek ingyenesen látogathatnak el például a veszprémi állatkertbe, a székesfehérvári üzletek pedig ajándékokkal, a vendéglátó egységek étellel, itallal kedveskednek nekik. Ezen kívül a cecei dinnyetermelők 1.5 mázsa dinnyével lepték meg a vendégeket.

Image
Fotó: Bácskai Gergely
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >