Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Informatikai fejlesztés három iskolai könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 31.

Image"Tudásdepó Experssz" címmel nyújtott be közös pályázatot három székesfehérvári általános iskola és 8 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek el a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében. Az intézmények informatikai fejlesztések megvalósítására fordítják az elnyert nyolcmilliós összeget, illetve az István Király és a Hétvezér Általános Iskola a könyvtári terek bővítésével szeretné a szolgáltatásokat fejleszteni.

 

„Tanulási forrásközpont - korszerű iskolai könyvtár” - a pályázat címéhez kapcsolódó célok megvalósítására szerveződött a konzorcium az István Király Általános Iskola, a Hétvezér Általános Iskola és a Tolnai Utcai Általános Iskola részvételével.

Az intézmények informatikai fejlesztések megvalósítására fordítják az elnyert nyolcmilliós összeget, illetve az István Király és a Hétvezér Általános Iskola a könyvtári terek bővítésével szeretné a szolgáltatásokat fejleszteni.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetésének társfinanszírozásban megvalósuló program szeretné elérni, hogy minél több diák használja rendszeresen az iskolai könyvtárat, valamint a kiscsoportos foglalkozások szervezése és a hátrányos helyzetű tanulók segítése is szerepel a célok között.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >