Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Összefogás a vörösiszap károsultak megsegítéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 27.

ImageA Kodolányi János Főiskola is csatlakozott a vörösiszap károsultjait segítő országos szintű összefogáshoz. A felsőoktatási intézmény 300.000 Ft-ot utalt át a Magyar Kármentő Alapba, míg a hallgatók és az oktatók gyógyszer csomagot jutattak el a károsultak részére. „A Kodolányi János Főiskola is kiemelten fontosnak tartja, hogy a vörösiszap tragédia áldozatait és a helyreállítási munkálatokat támogassa, éppen ezért a Magyar Kármentő Alapon keresztül 300.000 forintot juttatott el a károsultak részére, valamint belső gyűjtésre is sor került.”

 

– nyilatkozta honlapunknak Tóth Bence kommunikációs titkár.

A Főiskola épületeiben, Székesfehérváron és Budapesten a Magyar Vöröskereszt által biztosított urnákba tehették adományaikat a dolgozók és hallgatók. Az összegyűlt pénzből a károsultak számára leginkább szükséges gyógyszerek, kötözőszerek, hámosító kenőcs és fertőtlenítő szerek beszerzése valósult meg.

Bertók Varga Viktória kulturális titkár az ajkai átvevőhelyen adta át személyesen az egészségügyi ellátáshoz szükséges szereket Varga Andreának, a kirendelt Kristály-Völgy Terület és Vidékfejlesztési Egyesület elnökének.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >